16.8 C
Corinth
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική Αφιερωματα Οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

0
49
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
On the ocassion of the seven years since the murder of Pavlos Fyssas (also known by the nickname "Killah P"), anti-fascist groups organises an antifascist demonstration in Amfiali, Greece on September 18, 2020. / Εκδηλώσεις μνήμης για τον 34χρονο ράπερ Παύλου Φύσσα, επτά χρόνια μετά την δολοφονία του απο το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά. Στην Αμφιάλη στις 18 Σεπτεμβρίου, 2020

To ημερολόγιο έδειχνε 18 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός στην Αμφιάλη, χτυπημένος από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Πόσο καιρό θα μείνει στη φυλακή η δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλιΌπως κάθε χρόνια έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του η καθιερωμένη αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι.

«Μην τους φοβάσαι. Στο φόβο σου ποντάρουν»

Τα λόγια του Γιάννη Ρίτσου, «Μην τους φοβάσαι. Στο φόβο σου ποντάρουν» αποτελεί το σύνθημα του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, οχτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης είναι διαφορετικές, καθώς ενώ οι προηγούμενες ζητούσαν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τώρα η εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου είναι στη φυλακή.

Σήμερα Σάββατο στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συγκέντρωση στην οδό Παύλου Φύσσα 60, Κερατσίνι. Χθες πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία για τα οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στον νέο χώρο των Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn