Νίκος Σταυρέλης: «Έργο ελάχιστο – Ταμείο μέγιστο» (video)

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Κορινθίων.

Εν μέσω οικονομικής και επιδημιακής κρίσης αυξάνονται υπέρμετρα τα ταμειακά διαθέσιμα, τα οποία λιμνάζουν με μηδενικά σχεδόν επιτόκια στις τράπεζες, ενώ παράλληλα τα εκτελούμενα έργα είναι ζητούμενο για το Δήμο. Η απορροφητικότητα ελάχιστη.

Δύο χρόνια ακριβώς μετά την ανάληψη της δημοτικής αρχής από τον κ. Νανόπουλο τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου και μόνον ανήλθαν σε 33.486.000€ έναντι των αυξημένων αδικαιολόγητα 28.374.000€ που παρέλαβε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Το ίδιο διάστημα (31/8/21) το ποσοστό υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος ανήλθε σε μόλις 9,26% (Επί συνόλου 22.899.555€ πληρώθηκαν 2.120.683€).

Ουσιαστικά γίνεται ανταγωνισμός της νυν με την τέως δημοτική αρχή ποιος θα σπάει συνεχώς τα ρεκόρ!!!

Τα ίδια ισχύουν και για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης με αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων το ίδιο διάστημα σε 2.500.000€ (σπάζοντας όλα τα ρεκόρ όπως αναφέρεται και στο σχετικό ισολογισμό), ενώ το ίδιο διάστημα η απορροφητικότητα για τα έργα είναι μόλις 13,9%.

Εμείς ως αντιπολίτευση φωνάζαμε και εξακολουθούμε και φωνάζουμε. Κάντε περισσότερα έργα για το καλό των δημοτών μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου.

Διαφορετικά αν δεν μπορείτε μειώστε κατακόρυφα τα δημοτικά τέλη.

                                                ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn