Ν. Σταυρέλης: Στο απόλυτο μηδέν δυο χρόνια το ανοιχτό κέντρο εμπορίου (OPEN MALL) Κορίνθου!!!

0
65
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Από 28/6/2019 έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης το έργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Κορίνθου στο κέντρο της πόλης και πλέον των δύο χρόνων μετά ο Δήμος Κορινθίων δυστυχώς είναι ακόμα στη διακήρυξη της μελέτης του έργου.

Μόλις στις 9/8/21 η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στη δημοπράτηση της μελέτης δαπάνης 42.190€ και έχουμε καιρό ακόμα. Διαψεύστηκαν οι επανειλημμένες δηλώσεις του Δημάρχου (24/11/20, 17/5/21) ότι το έργο θα εκτελεστεί το 2021. Από την μελέτη του φακέλου όμως προέκυψαν αρκετά και σημαντικά θέματα σχετικά με το τι θα κατασκευαστεί, όπως τόνισα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Χαρακτηριστικά:

1.Η πεζοδρομημένη οδός Εθνικής Αντίστασης δεν περιλαμβάνεται στην υπό δημοπράτηση μελέτη, ενώ έχει ενταχθεί στην απόφαση έγκρισης.

2.Η πεζοδρομημένη οδός Πυλαρινού (από Δερβενακίων έως Περιάνδρου) προβλέπεται να ανακατασκευαστεί με αποξήλωση των υπαρχόντων πλακοστρώσεων και τοποθέτηση πλακών χρώματος ΥΠΟΛΕΥΚΟΥ!!!!!

3.Η οδός Κύπρου (από Ερμού έως Εθν. Αντίστασης) προβλέπεται να ανακατασκευαστεί μόνον ως προς το υπάρχον πεζοδρόμιο πλάτους 2,30 μ. με αποξήλωση των υπαρχόντων πλακών και τοποθέτηση νέων χρώματος ΥΠΟΛΕΥΚΟΥ!!! Επίσης θα γίνει διόρθωση του ασφαλτικού οδοστρώματος. Πού είναι η πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου με κυβόλιθους που προέβλεπε η μελέτη του έργου της πλατείας Παναγή Τσαλδάρη με τους πέριξ πεζόδρομους;

4.Άλλο αξιοπερίεργο: Προβλέπεται η κατασκευή- τοποθέτηση προκατασκευασμένων καθιστικών πάγκων από γαρμπιλοσκυρόδεμα (πάλι παγκάκια τσιμέντινα όπως στη πλατεία Περιβολάκια!!!)

5.Οδός Ερμού (από Κύπρου έως Δαμασκηνού). Προβλέπεται αναβάθμιση μέσω εγκατάστασης αστικού εξοπλισμού!!! Η Ερμού προβλεπόταν στο έργο ανάπλασης της πλατείας Π. Τσαλδάρη, η οποία δεν έγινε. Τώρα τι αστικός εξοπλισμός θα τοποθετηθεί στον υπάρχοντα πεζόδρομο με τους κυβόλιθους της δεκαετίας του 1990;;;

Και κάτι ακόμα. Πήγαν περίπατο οι δηλώσεις του Δημάρχου τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και σε συνεντεύξεις του ότι μαζί με το έργο αυτό ο Δήμος με δικά του έξοδα θα κάνει ανάπλαση και στους γύρω δρόμους του πεζοδρομημένου κέντρου.

Εμείς δηλώνουμε ότι το έργο αυτό, αναθεωρημένο, θα το εκτελέσει η επόμενη Δημοτική Αρχή του Νίκου Σταυρέλη σε δύο χρόνια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn