Παρέμβαση Σταυρέλη για την μείωση ωρών εργασίας, αποδοχών & ύψους συντάξεων των σχολικών καθαριστριών ΙΔΟΧ.

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Παρέμβαση του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Νίκου Σταυρέλη στο πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων για το νέο «άδικο, απάνθρωπο και αντικοινωνικό» καθεστώς προσλήψεων σχολικών καθαριστριών, που επιχειρεί η Δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 6/8/21 σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (είναι πλέον το σύνηθες αυτής της Δημοτικής Αρχής) ενεκρίθη η πρόσληψη 68 καθαριστριών για το σχολικό έτος 2021-22, για όλα τα σχολεία με σύνολο ωρών εργασίας 233 ώρες.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν

13 άτομα με 5ωρη εργασία

17 άτομα με 4ωρη εργασία

24 άτομα με 3ωρη εργασία

14 άτομα με 2ωρη εργασία

Ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι τόσο την περσινή χρονιά αλλά και τα 20 προηγούμενα χρόνια υπήρχαν 21 καθαρίστριες πλήρους απασχόλησης με ετήσια πρόσληψη.

Μάλιστα η έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν για 203 ώρες. Ο Δήμος επιβαρύνεται με τις επιπλέον 30 ώρες , ήτοι σε ετήσια βάση 54.900€ (7,32€ / ώρα χ 250 ημέρες).

Ουσιαστικά η Δημοτική Αρχή τι έκανε;

Έκοψε τις 21 καθαρίστριες πλήρους απασχόλησης και τις μετέτρεψε σε 5ωρες και 4ωρες.

Δηλαδή μείωση αποδοχών 200-300€ μηνιαίως στη κάθε εργαζόμενη.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Επειδή οι περισσότερες έχουν προϋπηρεσία πάνω από 20 χρόνια (με 3 δημοτικές αρχές και αρκετούς προέδρους χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα) είναι στο στάδιο σε μερικά χρόνια να συνταξιοδοτηθούν. Με τη μείωση των αποδοχών της τελευταίας πενταετίας μειώνεται δραματικά και η σύνταξη.

Είναι άδικο, απάνθρωπο και αντικοινωνικό αυτό που κάνατε στις καθαρίστριες.

Εμείς σας λέμε να ανακαλέσετε την προηγούμενη απόφαση Οικονομικής Επιτροπής. Να ενταχθούν με πλήρες ωράριο οι 21 καθαρίστριες που υπηρετούσαν μέχρι σήμερα και την διαφορά των αποδοχών να την επιβαρυνθεί ο Δήμος, όπως άλλωστε έχετε κάνει με τις 30 ώρες υπέρβασης ημερησίως για τις εγκριθείσες θέσεις.

Τέλος τονίζουμε ότι αν έχετε σκοπό με τη μέθοδο αυτή, ιδιωτικοποίησης του καθαρισμού των σχολείων μέσω ιδιωτικών συνεργείων θα μας βρείτε αντίθετους.

Ο Δήμαρχος για όλα τα ανωτέρω αρκέστηκε να μου απαντήσει ότι:

“Έχει γίνει μελέτη, Δεν δημιουργείται θέμα, δεν υπάρχουν παράπονα”. Τα σχόλια εκ μέρους μου περιττεύουν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn