199 χρόνια από τη μάχη στα Δερβενάκια

0
88
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Μάχη των Δερβενακίων, γνωστή και ως Σφαγή του Δράμαλη, ήταν μία από τις σημαντικότερες μάχες που πραγματοποιήθηκαν κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821, με νικηφόρα έκβαση για τους Έλληνες και μεγάλη καταστροφή των οθωμανικών δυνάμεων υπό τον αρχιστράτηγο Μαχμούτ πασά Δράμαλη.

Η μάχη αυτή δόθηκε στις 26 Ιουλίου 1822, σε δύο από τα τέσσερα μικρά ορεινά περάσματα (δερβενάκια), μεταξύ Κορίνθου και κοιλάδας Άργους, εξ ου και η ονομασία της. Άλλο αποτέλεσμα της μάχης αυτής ήταν η ενίσχυση της φήμης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, η οποία φόβισε τους τότε πολιτικούς αντιπάλους του.

Οι φετινές εκδηλώσεις τιμής προς τους αγωνιστές της επανάστασης ξεκίνησαν με  δοξολογία στο παρεκκλήσι του Αγίου Σώστη και εν συνεχεία, επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του ανδριάντα του Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε κατάθεση στεφανιών από τους προσκεκλημένους επισήμους και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών των Δερβενακίων με ταυτόχρονη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn