Γ. Ψυχογιός «Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση για κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας Ξυλοκάστρου»

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, κατέθεσε ως Αναφορά το από 19/6/2021 δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Korinthostv.gr που βασίζεται σε ανακοίνωση εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας και αναφέρεται στο επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ξυλοκάστρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Εθνική τράπεζα συνεχίζει την πολιτική συρρίκνωσης του τραπεζικού της δικτύου και των θέσεων εργασίας, βάζοντας λουκέτο σε 25 καταστήματα μεταξύ των οποίων και αυτό του Ξυλοκάστρου.

Πηγή του δημοσιεύματος, όπως αναφέρθηκε είναι η ανακοίνωση της παράταξης του ΣΥΕΤΕ, «Πρόταση Προοπτικής», στην οποία αναφέρεται πως ενώ η Διοίκηση είχε διαβεβαιώσει τον Σύλλογο πως κανένα κατάστημα δεν θα κλείσει μέσα στο 2021, πράττει ακριβώς το αντίθετο δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, τους εργαζόμενους και την ίδια τη λειτουργία της τράπεζας.

Έτσι η Εθνική τράπεζα αναμένεται να γίνει το τρίτο κατάστημα στα όρια του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που πάει για κλείσιμο μέσα σε λίγους μήνες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015- 2019 παρά τις πιέσεις και τις αποφάσεις των Διοικήσεων των τραπεζών δεν επιτρέψαμε να κλείσει κανένα κατάστημα στην περιοχή.

Ως εκ τούτου, ζητάμε να ανακληθεί η απαράδεκτη αυτή απόφαση, καθώς και άμεσες ενέργειες και ενημέρωση από τους αρμόδιους Υπουργούς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn