ΚΙΝΑΛ Ν.Ε. Κορινθίας: μαζί με τους εργαζομένους στην πανκορινθιακή πανεργατική συγκέντρωση-απεργία

0
62

Σήμερα, ο Γραμματέας της ΝΕ Κορινθίας Δ. Αγγελόπουλος και οι Αναπληρωτές Γραμματείς Ν. Ανδριανάκος – Θ. Μαυραγάνης παραβρέθηκαν – συμμετείχαν στην πανκορινθιακή πανεργατική συγκέντρωση-απεργία στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Σεβόμενοι απόλυτα τη δύσκολη υγειονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νομός και τηρώντας απόλυτα όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Αναγνωρίζοντας όμως παράλληλα την κρισιμότητα της κατάστασης του δίκαιου αγώνα που δίνουμε μαζί με τους εργαζομένους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Δικαιώματα που κατοχυρώθηκαν με τον ν.1264/82 του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ουσιαστικά προσπαθεί να καταργήσει προωθώντας αλλαγές όπως μισός μισθός για μισή δουλειά, απλήρωτες υπερωρίες, τηλεργασία χωρίς κανόνες, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων και κατάργηση οκταώρου.

Θεωρώντας αδιαπραγμάτευτο το δικαίωμα στην εργασία και την εργασία με δικαιώματα και αξιοπρέπεια για όλους, αγωνιζόμαστε μαζί με τους εργαζομένους για να γίνει ξανά η εργασία διαβατήριο για ατομική και συλλογική ευημερία.