Πέθανε ο Σπύρος Γιατράς – Ο στιχουργός των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών (videos)

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όπως έγινε γνωστό, ο επιτυχημένος στιχουργός έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία, ενώ αρχίκά η εισαγωγή έγινε για μια επέμβαση ρουτίνας.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο facebook ο φίλος και συνάδελφός του, πρώην Label Manager στη Sony Music Entertainment Greece, Ηλίας Φιλίππου: “Δυστυχώς οι απρόσμενα θλιβερές ειδήσεις αυτού του καιρού μας έχουν διαλύσει ψυχολογικά …Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος πολυαγαπημένος φίλος σπουδαίος στιχουργός συναγωνιστής μου αμέτρητα χρόνια άνθρωπος με το αξεπέραστο χιούμορ και τη μοναδική εξυπνάδα ο…ο…ο…δε ξέρω τι να πρωτοπώ και τι να πρωτογράψω. Αγαπημένε Σπύρο Γιατρά …απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό… δεν υπάρχουν λόγια…δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του και στους δικούς του ανθρώπους“.

Στίχους του έχουν τραγουδήσει σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Στράτος Διονυσίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Βασίλης Καρράς, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πάολα και πολλοί άλλοι.

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn