Ακόμη ένα έγκλημα εις βάρους του λαού;

0
81
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Γράφει ο Χρύσανθος Σαμοϊλης

Πως φτάσαμε έπειτα από περίπου 10 χρόνια κρίσης οι τράπεζες να έχουν ρουφήξει πακτωλούς χρημάτων από το Δημόσιο (41 δις αναφέρθηκε επίσημα τη περασμένη εβδομάδα στη Βουλή) και ακόμα και σήμερα βρίσκονται στην εντατική;

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι χαρακτηριστική περίπτωση, αφού ο ελληνικός λαός εν έτη 2021 πλήρωσε 6 φορές πάνω(!) από την τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία μετοχές της τράπεζας (συνολικό κόστος για το Δημόσιο πάνω από 2δις ευρώ)! Και το παράδοξο είναι ότι σήμερα μέσω του ΤΧΣ κατέχει πάνω από 60%, έχει μόνο μία ψήφο στο ΔΣ της τράπεζας!

Το καλοκαίρι του 2012 γίναμε μάρτυρες του σκανδάλου του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς  (ακόμα ψάχνουμε την περίφημη έκθεση της Black-Rock με την ποιότητα του χαρτοφυλακίου των τραπεζών), μιας τεράστιας δημόσιας περιουσίας με αναρίθμητα ιδιόκτητα ακίνητα, μετοχές, υγιή δάνεια και ένα προσωπικό έμπειρο και καταρτισμένο, η πλειονότητά του πτυχιούχοι μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες του ΑΣΕΠ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ παρ’ όλα τα [δωράκια] (Αγροτική, Κύπρου, Marfin, Millennium, Ελληνική) και τις αλλεπάλληλες κεφαλαιοποιήσεις, περίπου 14 δις την 7ετία 2013-2020, δεν κατάφερε να ορθοποδήσει όχι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης και των [κόκκινων] δανείων αλλά εξαιτίας της διοικητικής ανεπάρκειας, των κοντόφθαλμων τραπεζικών πρακτικών και των αντεργατικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Οι πολίτες που βλέπουν το δημόσιο χρήμα να ρέει άφθονο στις τράπεζες, ταυτόχρονα βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες των εφαρμοζόμενων τραπεζικών πολιτικών.

Το δίκτυο των καταστημάτων μειώνεται στην Ελλάδα, ολόκληρες γεωγραφικές περιοχές μένουν χωρίς πρόσβαση σε τραπεζικές εργασίες, οι μαζικοί πλειστηριασμοί επανεκκινούν τα[κόκκινα] δάνεια μεταβιβάζονται σε εταιρείες διαχείρισης (περίπου 250.000 ακίνητα σύμφωνα με πρόσφατη εκτίμηση).

Ο τραπεζικός αποκλεισμός ομάδων πολιτών (π.χ. ηλικιωμένοι) από τραπεζικές εργασίες είναι επίσης γεγονός. Το καλοκαίρι του 2012 η τράπεζα Πειραιώς [επιλέχθηκε] να πάρει το [καλό] κομμάτι της Αγροτικής (έναντι της Eurobank τότε) γιατί θα [διασφάλιζε τις θέσεις εργασίας]. Όλες αυτές οι δεσμεύσεις μπήκαν στις καλένδες και οι εργαζόμενοι βρέθηκαν κάτω από μια συστηματική επίθεση.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ/ Κανονισμός εργασίας δεν εφαρμόζεται για τους εργαζόμενους που προέρχονται από την ΑΤΕ (και όχι μόνο), το απόλυτο διευθυντικό δικαίωμα, οι πιέσεις, η στοχοθεσία δημιουργούν ένα τοξικό κλίμα που σπρώχνει χρόνο με το χρόνο άξιους και εργαζόμενους (συνάδελφους) εκτός τράπεζας. Οι [μεταβιβάσεις] των εργασιών των [κόκκινων] δανείων [πακέτο] με τους εργαζόμενους κόστισαν 25 απολύσεις, ενώ νέες (εθελούσιες απολύσεις) προετοιμάζονται με πρόσχημα την περαιτέρω συρρίκνωση του δικτύου. Μάλιστα υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι γίνονται στοχευμένες μετακινήσεις προσωπικού στα καταστήματα που πρόκειται να κλείσουν στο μέλλον των μη αρεστών, ούτως ώστε αύριο να θεωρηθούν πλεονάζον προσωπικό και αντίστοιχα μετακινήσεις σε καταστήματα που δεν θα κλείσουν των αρεστών και όχι των αρίστων. Στις εξελίξεις που μαγειρεύονται μέσα στην αδιαφάνεια των κυβερνητικών πλάνων, με τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην έχουν τοποθετηθεί ακόμα με σαφήνεια, ενώ επίκειται η ΑΜΚ της Τράπεζας Πειραιώς εντός του Μαρτίου. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ο συντηρητικός Τύπος, [επενδυτές] ακόμα και συνδικαλιστές προσπαθούν να μας πείσουν για τον [μονόδρομο] της επανιδιωτικοποίησης της Τράπεζας Πειραιώς και μάλιστα με σημαντική ζημιά για το Δημόσιο.

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn