Πνοή Δημιουργίας: Άμεσος κίνδυνος κατάρρευσης του Αλιευτικού καταφυγίου Κάτω Άσσου (photos)

0
140
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η «άμπωτις» των τελευταίων ημερών που εμφανίστηκε στο Κορινθιακό κόλπο ανέδειξε ένα σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί διαχρονικά στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Άσσου, ένα θέμα που ίσως δεν είχε αναδειχθεί μέχρι σήμερα στο πραγματικό του μέγεθος.

Σε επίσκεψή μου με στελέχη της παράταξής μας, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, επαγγελματίες αλιείς αλλά και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Άσσου διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι τα σοβαρότατα προβλήματα στα κρηπιδώματα και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα:

-Τα κρηπιδώματα είναι κυριολεκτικά στον «αέρα» , ενώ σε άλλα σημεία έχουν πάθει καθιζήσεις, με ορατό το κίνδυνο να καταρρεύσουν στην πρώτη κακοκαιρία.

 

 

 

-Οι φανοστάτες δεν λειτουργούν, ενώ δύο από αυτούς είναι ήδη στο έδαφος.

 

-Η είσοδος στο αλιευτικό καταφύγιο από επαγγελματικά σκάφη είναι και πάλι δυσχερής, λόγω των προσχώσεων με άμμο, αφού η εκβάθυνση που έγινε πριν λίγους μήνες από το Λιμενικό Ταμείο, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα σε βάθος χρόνου.

 

-Το οίκημα του Ναυτικού Ομίλου Άσσου στην είσοδο του χειμάρρου Ράχιανη στην παραλία είναι στον αέρα από τις πλημμύρες του Ζορμπά το 2018 και έκτοτε δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

-Σχετικό και το πρόβλημα του δρόμου που ενώνει τις δύο πλευρές του ποταμού στην εκβολή , ο οποίος έχει διακοπεί από το Σεπτέμβριο 2018.

Δυστυχώς στον προϋπολογισμό του 20121 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δεν έχει προβλεφθεί σημαντική πίστωση έργου για την αποκατάσταση των ζημιών του αλιευτικού καταφυγίου. Οι ειδικοί λένε ότι απαιτείται , πέραν των αποκαταστάσεων, ένας νέας μώλος-κυματοθραύστης 20-30 μέτρων στην είσοδο του καταφυγίου στη βόρεια πλευρά.

Εμείς ως παράταξη θα στηρίξουμε και θα εγκρίνουμε την ψήφιση των αναγκαίων κονδυλίων , όταν η Δημοτική Αρχή ενεργοποιηθεί σχετικά με την εκπόνηση της αναγκαίας μελέτης.

                                 Νίκος Σταυρέλης – ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn