Έφυγε ο «μίστερ φάουλ» του Τενεάτη Αθικίων, Γιάννης Ρεκλείτης

0
328
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Ρεκλείτη, του ανθρώπου που τίμησε όσο λίγοι την φανέλα του συλλόγου, εκφράζει η Διοίκηση του Τενεάτη Αθικίων.

«Η ιστορία μιας ομάδας είναι πολλές φορές οι στιγμές της και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν…

Οι άνθρωποι που έχουν φορέσει την φανέλα και κουβαλάν σαν λάβαρο την αγάπη τους γι αυτή σε όλη τους την ζωή …

Το 1971 στα δοκιμαστικά του Παναθηναϊκού στην λεωφόρο βρέθηκε με τον θείο του ένας νεαρός από τα Αθίκια Κορινθίας .

Τελειώνοντας το δοκιμαστικό και έχοντας σκοράρει 2 γκολ , ο μεγάλος Πούσκας τον καλεί στους πράσινους …πόδια διαβήτη και χαρακτηρισμένος ως ο «μίστερ φάουλ – πέναλτι γκολ» από τους συμπαίκτες του ο Ιωάννης Ρεκλείτης είχε δυο μεγάλες αγάπες , τον Παναθηναϊκό και τον Τενεάτη.

Ο πατέρας του όμως είχε άλλη άποψη και έτσι ο Πιτσιρικάς δεν κατάφερε να αγωνισθεί με τα πράσινα.

Γυρνάει λοιπόν στο χωριό και αγωνίζεται στον Τενεάτη στην χρυσή ομάδα από το 1975 έως το 1985 μια δεκαετία με τίτλους αλλά και μια μακρά πορεία στην τότε Γ’ ερασιτεχνική εθνική κατηγορία.

Πάντα δίπλα στην ομάδα ανέλαβε διοικούντας και από το 2000 έως το 2006 ανέλαβε στους ώμους του να σηκώσει το παιδικό τμήμα με αποτέλεσμα διακρίσεις,πρωτάθλημα Κορινθίας και πολλούς νέους στο γήπεδο που ακόμη και σήμερα απαρτίζουν τη μεγάλη του αγάπη τον Τενεάτη.

Ο πρόεδρος το ΔΣ και οι παίκτες του Τενεάτη εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του…

Ο Ιωάννης Ρεκλείτης ήταν και θα είναι ιστορία της ομάδας και ευχόμαστε να μας βλέπει από την καλύτερη θέση με το ραδιοφωνάκι του κολλημένο στην ΕΡΑσπορ».

Καλό ταξίδι …

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn