”Κονιάρειο Ίδρυμα” Αναγκαία η συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων

0
138
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στις Κεχριές από το 1998 λειτουργεί το ΚΟΝΙΑΡΕΙΟ κοινωφελές Ίδρυμα με ιδρυτή και δωρεά του Γεωργίου Κόνιαρη με 300 στρέμματα , εκ των οποίων τα 120 είναι διάφορα εσπεριδοειδή με βιολογική καλλιέργεια.

Το Ίδρυμα λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Κορινθίας και σκοπός είναι η ανάδειξη των προβλημάτων καλλιέργειας εσπεριδοειδών και πως μπορούν να αποδώσουν καλύτερα.

Υπάρχει κτίριο κατασκευασμένο το 2008 με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Γεωργίας, ένα εξαιρετικό κτίριο 595 τ.μ. με αντίστοιχο υπόγειο.

Οι καλλιέργειες δεν είναι στον καλύτερο βαθμό, όπως είναι ορατές από οποιονδήποτε επισκέπτη.

Τα έσοδα του Ιδρύματος είναι πενιχρά.

Εμείς προτείνουμε ο Δήμος Κορινθίων, μέσω του Δημάρχου να αναλάβει πρωτοβουλία συνεργασίας Κονιάρειου Ιδρύματος και Δήμου για την ανάπτυξη του ιδρύματος με τα εσπεριδοειδή , στα πλαίσια πάντα της ιδρυματικής πράξης του διαθέτη. Να βάλουμε πόρους για αξιοποίηση και των εγκαταστάσεων , ακόμα και πολιτιστική, εκπαιδευτική (συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο) και τουριστική αξιοποίηση. Είναι ένα σημείο θαύμα για όλο το Σαρωνικό κόλπο.

Με τη συνεργασία Δήμου , Κονιάρειου Ιδρύματος, Υπουργείου, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πανεπιστημίου θα μπορέσουμε να φέρουμε πολιτισμό, τουρισμό και ανάπτυξη στη συγκεκριμένη περιοχή, που για εμάς αυτό είναι το ζητούμενο για όλους μας.

                               Νίκος Σταυρέλης – ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn