Περίπου 200 συμπολίτες μας εμβολιάζονται καθημερινά στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου

0
86
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Κέντρο Υγείας και εμβολιαστικό κέντρο Κορίνθου επισκέφθηκε την Τρίτη 9 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής και συναντήθηκε με συναδέλφους ιατρούς όπως τον παιδίατρο κ. Μιχάλη Τσακίρη και τη γενική ιατρό κα Εμυ Τσαλτα, διαπιστώνοντας πως καθημερινά εμβολιάζονται περίπου 200 άτομα στα πλαίσια των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Γκιολής παρέδωσε 500 rapid test για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην επόπτρια κινητών ομάδων μονάδων υγείας (Κ.Ο.Μ.Υ) του νομού Κορινθίας κα Ιωάννα Τζουμάρη και στη διευθύντρια Κ.Υ. Κορίνθου κα Βασιλική Παπακωνσταντίνου.

Αναφέρθηκαν από κοινού στην άψογη συνεργασία από την αρχή της θητείας της περιφερειακής αρχής και στάθηκαν ακόμα περισσότερο στις συνθήκες του τελευταίου έτους όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας-όπου τον γνωρίζουν από την πολύχρονη συνεργασία τους στο Ε.Σ.Υ- συνεργάστηκαν με πνεύμα ομαδικότητας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn