Σ.Ε.Α.Κ.: Κύριε Δήμαρχε η τουριστική περίοδος πλησιάζει και κανένα έργο δεν έχει ξεκινήσει στην Αρχαία Κόρινθο

0
220
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Κορινθίων απέστειλε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου, εκθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιστορικό χωριό ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου που ξεκινά σε λίγους μήνες.

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε ,

Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που έγιναν τόσο στην Αρχαία Κόρινθο τον Μάρτιο του 2020 με παρουσία δική σας, αντιδημάρχων και πολιτών όσο και στην τελευταία συνάντηση που είχαμε στο Δημαρχείο στις 13/10/2020 με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, παρουσία και του αντιδημάρχου κ. Γκεζερλή, σας εκθέσαμε τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και δεσμευτήκατε ότι για τη νέα τουριστική περίοδο θα επιλυθούν κάποια από αυτά, ενώ τα μεγαλύτερα (όπως η ανακατασκευή ΞΕΝΙΑ και κατασκευή ανοιχτού θεάτρου) θα δρομολογηθούν. Δυστυχώς όμως η τουριστική περίοδος πλησιάζει και βλέπουμε να μην έχει ξεκινήσει κανένα έργο στην Αρχαία Κόρινθο και για αυτόν τον λόγο επανερχόμαστε με τα ίδια άλυτα θέματα.

1. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

Μελέτη με την συνεργασία συγκοινωνιολόγου και επικοινωνιολόγου για τη σωστή λειτουργία του πεζοδρόμου και εφαρμογή της κανονιστικής. Να τοποθετηθούν υδραυλικά κολωνάκια με αυτόματη λειτουργία για ώρες τροφοδοσίας καταστημάτων. Μάλιστα ζητήσατε από τον κ. Γκεζερλή να ετοιμάσει σχετική μελέτη για να μπει το έργο στον προϋπολογισμό για το 2021. Βέβαια όσον αφορά την συγκοινωνιακή μελέτη υπάρχει έτοιμη από το 1989 που έχει συνταχθεί από την αρχαιολογική υπηρεσία σε συνεργασία με την κοινότητα Αρχαίας Κορίνθου για την οποία σας ενημερώσαμε και η οποία θα μπορούσε να επικαιροποιηθεί από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και να χρησιμοποιηθεί , για να μην καθυστερούμε περαιτέρω. Είναι ζωτικής σημασίας για τον επαγγελματικό κόσμο της Αρχαίας Κορίνθου η δημιουργία κλειστού πεζοδρόμου-πλατείας· σε όποια περιοχή έχει ήδη εφαρμοστεί έχει δώσει πνοή και ανάπτυξη στην τοπική οικονομία.

2. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Ανακατασκευή – επέκταση των υπαρχουσών δημόσιων WC με σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες να περιλαμβάνουν και κατασκευή WC για ΑMΕΑ, έργο απαραίτητο λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που εντοπίζεται στην Αρχαία Κόρινθο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου .

3. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Φωτισμός και διαγράμμιση των δύο δημόσιων χώρων στάθμευσης, ένας έναντι της Εφορείας Αρχαιοτήτων και ο δεύτερος έναντι του κεντρικού ναού (Κοιμήσεως της Θεοτόκου). Μάλιστα για τον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται έναντι της Εφορείας Αρχαιοτήτων, έχουμε ήδη καταθέσει σχετική μελέτη που συνέταξε ο σύμβουλός μας και πολιτικός μηχανικός κ.Γρίσπος , ενώ παράλληλα για τον ίδιο χώρο και ο αντιδήμαρχος κ.Γκεζερλής έχει ήδη παρουσιάσει δική του μελέτη. Όσον αφορά τον δεύτερο χώρο στάθμευσης, εκτός από τη διαγράμμιση και τον φωτισμό, ζητήσαμε να εξετάσετε την ενδεχόμενη αγορά της υπόλοιπης έκτασης (ακριβώς δίπλα από τον υπάρχοντα χώρο στάθμευσης) με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και λειτουργικού χώρου στάθμευσης που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων αλλά των επισκεπτών και των τουριστικών λεωφορείων.

4. ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

Ανακατασκευή της ήδη υπάρχουσας παιδικής χαράς σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας. Δυστυχώς η τωρινή κατάσταση της παιδικής χαράς την καθιστά επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών και των συνοδών τους (σπασμένη τσουλήθρα, μεγάλο μέρος του δαπέδου δεν είναι στρωμένο με προστατευτικό ελαστικό δάπεδο, η περίφραξη είναι από συρματόπλεγμα κ.ά.).

Εκτός όμως από την αναγκαία ανακατασκευή της ήδη υπάρχουσας παιδικής χαράς, απαραίτητη κρίνεται η δημιουργία και άλλης μιας παιδικής χαράς με σύγχρονες προδιαγραφές ως προς την ασφάλεια, τα ποιοτικά, λειτουργικά και παιδαγωγικά χαρακτηριστικά σε σχέση πάντοτε με τις ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας σε χώρο που θα επιλεγεί μετά από διαβούλευση με το τοπικό συμβούλιο της Αρχαίας Κορίνθου.

5. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ

Ασφαλτόστρωση όπου χρειάζεται. Περιμένουμε αρκετά χρόνια να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι του χωριού και παρά το ότι μας έχετε ενημερώσει για καθυστερήσεις που σχετίζονται με τον προμηθευτή της ασφάλτου, το ζήτημα έχει φτάσει στο μη περαιτέρω. Αν εξαιρέσουμε 2-3 δρόμους που είχαν ασφαλτοστρωθεί λίγες μέρες πριν τις εκλογές και ένα φορτηγό με άσφαλτο που στείλατε για να καλυφθούν κάποια επικίνδυνα σημεία, δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα άλλο. Η προσπάθεια να καλυφθούν τοπικά αυλάκια στους δρόμους, που κατά καιρούς ανοίγουν συνεργεία αναλαμβάνοντας διάφορες εργασίες δεν αποδίδει, αντιθέτως το πρόβλημα διογκώνεται, καθώς τα «μπαλώματα» αυτά υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου κι έτσι καθιστούν το οδόστρωμα ακόμα πιο επικίνδυνο για τη διέλευση οχημάτων και πεζών.

6. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΙΞΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟ

Αν και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας έχει αποστείλει στον Δήμο, από τις 24-08-2020, απαντητικό έγγραφο με το οποίο δηλώνει ότι συμφωνεί με το εγκεκριμένο σχέδιο του Δήμου που περιλαμβάνει την επίστρωση τμήματος του δρόμου που θα διευκολύνει την πρόσβαση στο κάστρο του Ακροκορίνθου, τη διαμόρφωση και διαπλάτυνση του πλατώματος για την στάθμευση λεωφορείων, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο για την ολοκλήρωση αυτού του απαραίτητου έργου για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής μας.

7. ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ «ΞΕΝΙΑ» ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΥΠΟΣΚΑΦΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Σχετικά με το τελευταίο θέμα, το οποίο όμως είναι και το πλέον σημαντικό όχι μόνο για την περιοχή μας αλλά για ολόκληρη την Κορινθία, θα θέλαμε αρχικά να μας ενημερώσετε για τις πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει ή που προτίθεστε να αναλάβετε μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε το ΚΑΣ για τη μελέτη του ανοιχτού θεάτρου. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη διαβεβαίωσή σας στη συνάντηση που είχαμε στο Κονδύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 24/11/2020 παρουσία του τοπικού Συμβουλίου και μελών τοπικών συλλόγων, ότι σε ενδεχόμενη περίπτωση αρνητικής απάντησης, ο Δήμος είναι έτοιμος να αναλάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες (διορθώσεις της ήδη υπάρχουσας μελέτης ή ακόμα και υποβολή νέας μελέτης), ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις του ΚΑΣ με σκοπό να ολοκληρωθεί αυτό το έργο πνοής για την Αρχαία Κόρινθο αλλά και για ολόκληρο τον Δήμο Κορινθίων.

Τέλος θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αναφορικά με τη μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου «ΞΕΝΙΑ» και ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου. Ειδικότερα, αυτή η μελέτη θα αφορά αποκλειστικά την αποκατάσταση του κτιρίου και την επαναλειτουργία του ως αναψυκτήριου ή θα συνδυαστεί και με τη μελέτη κατασκευής ανοιχτού θεάτρου;

Μια ενιαία μελέτη που θα περιλάμβανε την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του κτιρίου με ταυτόχρονη ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου αλλά και την κατασκευή ανοιχτού θεάτρου και παράλληλα χώρων διαφόρων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων (π.χ. αίθουσα κατάλληλη να φιλοξενεί εκθέσεις, αίθουσα animation κ.ά.) θα αποτελούσε την ιδανική και ταυτόχρονη επιθυμητή λύση για την αποκατάσταση ενός κεντρικού σημείου της Αρχαίας Κορίνθου που μένει παραμελημένο για δεκαετίες. Το γεγονός ότι το σημείο αυτό βρίσκεται απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών ετησίως, καθιστά επιτακτική την άμεση αποκατάστασή του. Θα μπορούσε ο χώρος του «Ξενία» να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την Αρχαία Κόρινθο αλλά και γενικά για τον Δήμο Κορινθίων.

Όταν οι δήμαρχοι θέλουν τότε μπορούν με απλές κινήσεις να διευκολύνουν και να ομορφύνουν την ζωή των δημοτών, αρκεί να έχουν αίσθηση των αναγκών, να έχουν τα μάτια και τα αυτιά ανοικτά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στις ανάγκες της περιοχής μας, μιας περιοχής που αποτελεί έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της Κορινθίας».

                                        Με εκτίμηση

                      Ο Πρόεδρος Παπαμιχαήλ Γεώργιος

                     Ο Γεν. Γραμματέας Λιάκουρας Γεώργιος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΄Η ΤΡΙΗΡΗΣ΄΄ Διεύθυνση: Αρχαία Κόρινθος, Τ.Κ.20007 Τηλέφωνο Προέδρου: 6944894950 Τηλέφωνο Γραμματέα: 6947730092

                              Email: seaktrieris@gmai.com

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn