Ξεκινά τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων για την δράση «e-Λιανικό»

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 13:00 ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων χρηματοδότησης, όσον αφορά τη δράση «e-Λιανικό» Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη / αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος», του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Η δράση προβλέπει την ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου που διατηρούν φυσικό κατάστημα, με συνολική επιχορήγηση ανά ΑΦΜ έως 5000€ (100% χρηματοδότηση).

Εφόσον η επιχείρηση διαθέτει e-shop, η επιχορήγηση είναι έως 1500€ για την αναβάθμισή του, χωρίς να είναι επιλέξιμος ο εξοπλισμός.

Έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών 18/3/2020 και έπειτα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι υφιστάμενες και νεοσύστατες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, ανεξαρτήτως της νομικής τους μορφής, που διαθέτουν τους επιλέξιμους από την Πρόσκληση ΚΑΔ 47, είτε ως κύρια Δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα.

Ενδεικτικά επιλέξιμες δαπάνες αφορούν :

  • Εξυπηρετητές /διακομιστές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών – λογισμικού απαιτούμενου για την δημιουργία / αναβάθμιση και λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

  • Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Desktop / Laptop)

  • Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία / αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

  • Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop – θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών.

  • Ανάπτυξη ή / και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 80 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) και από εθνικούς πόρους και θα υλοποιηθεί μέσω του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας & Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ).

Η διαδικασία υποβολής γίνεται μέσω του ΠΣΚΕ με την υποχρέωση επισύναψης στο σύνολό των απαιτούμενων δικαιολογητικών που ορίζονται στο Παράρτημα V της Πρόσκλησης.

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε τριάντα μία (31) ημέρες, ήτοι από 22/2/2021 και ώρα 13:00 μέχρι και 24/3/2021 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα δράση του ΕΣΠΑ, τη διαδικασία υποβολής και έγκρισης της αίτησης χρηματοδότησης, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες:

www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=73&cs=

www.efepae.gr

www.espa.gr

ή να απευθυνθείτε στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων , αρμόδιο εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ με ευθύνη για τις περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων,

· στο Γραφείο Πληροφόρησης – Μαιζώνος 122 & Γούναρη , Πάτρα (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00 πµ έως τις 3.30 µµ) – κατόπιν ραντεβού στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του COVID-19.

· στο 2610 622711 (Τμήμα e-Λιανικό ( εσωτ. 7), Γραφείο Πληροφόρησης και Δημοσιότητας (εσωτ.4)).

· στην ιστοσελίδα www.diaxeiristiki.gr

· στις σελίδες της στα κοινωνικά δίκτυα: FacebookTwitteryoutube , Linkedin

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn