Ο Κορίνθιος Κώστας Δήμας υπογράφει τη σκηνοθεσία στην σειρά ντοκιμαντέρ «Η τέχνη του δρόμου» της ΕΡΤ3

0
170
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το ταξίδι συναντά την τέχνη του δρόμου αφήνοντας το ξεχωριστό της αποτύπωμα και για πρώτη φορά μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε κάθε στάδιο την καλλιτεχνική δημιουργία της τέχνης του δρόμου. Ακολουθούμε τον Same84, δημιουργίες του οποίου θα βρούμε σε όλη την Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις στο εξωτερικό, σε ένα οδοιπορικό μοναδικής δημιουργίας σε πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε τόπος κι ένα σύμβολο που τον καθορίζει. Κάθε μέρος κι ένα μήνυμα βγαλμένο από τους ανθρώπους της για όλους μας. Ρωτώντας τους κατοίκους τι σημαίνει για εκείνους αυτό που χαρακτηρίζει τον τόπο τους και πώς βιώνουν με τις αισθήσεις τους τη ζωή τους, ο καλλιτέχνης συνομιλεί μαζί τους και μετουσιώνει την εμπειρία σε ένα αληθινό έργο. Οι εικόνες, οι λέξεις, οι αισθήσεις, η παρέα, ο αέρας και η περιπέτεια που θα φέρει ο κάθε τόπος γίνονται τέχνη μέσα από την ξεχωριστή street “γραφή”.

Την σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής έχει ο Κορίνθιος Κωνσταντίνος Δήμας, ένα νέο παιδί με οικογενειακές καλλιτεχνικές παραστάσεις καθώς προέρχεται από οικογένεια φωτογράφων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn