Ν. Σταυρέλης: Περίεργα πράγματα με τους προϋπολογισμούς έργων στο Δ.Κορινθίων

0
160
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο επικεφαλής της ”Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης, χαρακτηρίζει περίεργες ορισμένες δαπάνες του νέου προϋπολογισμού (2021) του Δήμου Κορινθίων, καθώς εμφανίζεται υπερδιπλασιασμός κόστους σε ορισμένα έργα, σε σχέση με τις αρχικές που είχαν συνταχθεί από την ίδια Τεχνική Υπηρεσία το 2018.

«Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας η υποβολή ένταξης στο πρόγραμμα Α. Τρίτσης για χρηματοδότηση δύο έργων Αγροτικής Οδοποιίας.

1.Βελτίωση της οδού σύνδεσης της κοινότητας Σοφικού με την κοινότητα Δήμαινας προϋ/σμού 2.060.000 €

2.Βελτίωση δρόμου Αγίου Βασιλείου έως δρόμο Στεφανίου-Μυκηνών προϋπολογισμού 1.960.000 €.

Το περίεργο, όπως τόνισα στη συνεδρίαση, είναι πως γίνεται για τα ίδια ακριβώς έργα οι ανωτέρω προϋπολογισμοί να είναι ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟΙ από τους αρχικούς που είχαν συνταχθεί από την ίδια Τεχνική Υπηρεσία το 2018.

Συγκεκριμένα το δεύτερο ως άνω έργο του Αγίου Βασιλείου είχε εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο με την 573/27-11-2018 απόφαση με ποσόν 975.000 € για ένταξη στο πρόγραμμα Φιλόδημος και τώρα εγκρίνεται για 2.060.000 € για την ίδια απόσταση και διαδρομή.

Το πρώτο έργο του Σοφικού είχε εγκριθεί με την 330/25-9-2017 απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο με ποσόν 800.000 € για ένταξη σε πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ίδια και πάλι απόσταση και διαδρομή.

Βέβαια με την υποβολή των αιτημάτων δε σημαίνει αυτόματα ότι εγκρίθηκαν , δημοπρατήθηκαν και εκτελέστηκαν τα έργα. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό προτεραιοτήτων αγροτικής οδοποιίας προφανώς πρέπει να δώσει εξηγήσεις η Δημοτική Αρχή κυρίως στην καθαρά αγροτική περιοχή της παραλιακής ζώνης Άσσου-Λεχαίου και κυρίως για το δρόμο Σπαθοβούνι-Βεληνιάτικα».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn