Επιστολή διαμαρτυρίας γονέων για τα κτιριακά προβλήματα του 1ου Νηπιαγωγείου Κορίνθου

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι γονείς των παιδιών του 1ου Νηπιαγωγείου Κορίνθου επανερχόμαστε με νέα επιστολή για να σας επισημάνουμε προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν και οξύνονται ιδιαίτερα στο φόντο της πανδημίας.  Διεκδικούμε:

 

  1. Τον φροντισμό του χώρου της αυλής. Ζήτημα που διεκδικήθηκε και την περσινή χρονιά (και υπήρξε στη συνέχεια δέσμευση εκ μέρους του δημάρχου), το ίδιο έκανε και η διευθύντρια του νημπιαγωγείου με την υπ.αρ. 67 (12/10/2020) επιστολή που σας κοινοποιήθηκε όπου ζητούσε συγκεκριμένα, τη διαμόρφωση του χώρου με ταρτάν, την κάλυψη επικίνδυνων γωνιών γύρω από το προκάτ που είναι δύσκολο να γίνει επιτήρηση στο διάλειμμα. Είναι πολύ σημαντικός ο καθαρισμός της αυλής καθώς τα παιδιά βρίσκουν και πιάνουν από γόπες τσιγάρων μέχρι καρφιά.
  2. Το άνοιγμα 2ης πόρτας εξόδου στο προαύλιο. Η μοναδική πόρτα δημιουργεί συνθήκες συνωστισμού τόσο σε παιδιά αλλά και σε γονείς, ιδίως σε συνθήκες πανδημίας, αλλά είναι και παράγοντας κινδύνου σε έκτακτες καταστάσεις (σεισμός, φωτιά). Ειδικά στο σχολείο μας υπάρχουν μεγάλη συγκέντρωση παιδιών με δύο 25αρια τμήματα και ένα 15αρι. Και στην περσινή ανακοίνωση λέγαμε ότι “25 παιδιά στην αίθουσα δυσχεραίνουν το έργο του εκπαιδευτικού. Σε περίοδο έξαρσης γρίππης και ιώσεων, ο συνωστισμός τους στην αίθουσα χειροτερεύει το πρόβλημα.” Το ιδιο ισχυει και για την αυλή.
  3. Για την προκάτ αίθουσα είναι ζήτημα που είχαμε τονίσει και την περσινή χρονιά ότι δεν μπορεί να θεωρείται μακροχρόνια λύση αλλά προσωρινή. Τώρα θα αναγκαστούν τα παιδιά το χειμώνα να ζεσταίνονται με κλιματιστικά ενώ τα παράθυρα θα είναι ανοιχτά. Δεν είναι μόνο θέμα απόδοσης, αλλά και διάδοσης του ιού. Θυμίζουμε ότι η αρχική οδηγία του υπουργείου υγείας τον Απρίλη ήταν να μην ανοίξουν τα κλιματιστικά ή αλλιώς να υπάρχει αδιάκοπη λειτουργία τους 24/7. Τι σχεδιασμός υπάρχει με αυτό το ζήτημα;
  4. Εξασφάλιση όλου του απαραίτητου αριθμού µόνιµων εργαζομένων στην καθαριότητα, ώστε να διασφαλίζονται οι υγειονομικοί όροι καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου, καθώς υπάρχει μόνο μία καθαρίστρια που είναι υπεύθυνη για τα 3 τμήματα του νηπιαγωγείου και για το ειδικό σχολείο. Ταυτόχρονα, εξασφάλιση κονδυλίων για την προμήθεια µε το απαραίτητο υλικό (Μέσα Ατομικής Προστασίας, είδη καθαρισμού).

Αναμένουμε τις ενέργειές σας για την άμεση αντιμετώπιση των ζητημάτων!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn