ΕΡΓΟΣΕ: Πώς η Ελλάδα σώζει αιωνόβια δέντρα από την καταστροφή (video)

0
137
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Περισσότερα από 500 ελαιόδεντρα, μερικά από τα οποία είναι αιωνόβια, έχουν σωθεί μέχρι στιγμής από τις σχεδόν άγνωστες προσπάθειες της ERGOSE.

Η ERGOSE είναι θυγατρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Ελληνικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, και ο ρόλος της είναι η κατασκευή και συντήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας. Από το 2014, η εταιρεία συντονίζει τις προσπάθειές της με τις τοπικές αρχές για τη διάσωση των ελαιοδέντρων.

Δεδομένου ότι η εταιρεία ERGOSE είναι υπεύθυνη για την επέκταση και τη συντήρηση του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου  πρέπει να αποφασίσει εάν πρέπει να κόψει και να καταστρέψει μια ελιά για να κάνει τη δουλειά της;

Η απάντηση είναι απλή για το ERGOSE, θα προτιμούσε να μεταφυτεύσει τα ελαιόδεντρα παρά να τα καταστρέψει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότερα από 500 ελαιόδεντρα έχουν ξεριζωθεί, μεταφερθεί προσεκτικά και φυτευτεί σε άλλες περιοχές της χώρας.

Πρόσφατα, η εταιρεία κατάφερε να σώσει τέσσερα αιωνόβια ελαιόδεντρα από ένα εργοτάξιο στο λιμάνι της Πάτρας. Η απόφαση ήταν εύκολη, καθώς μετέφερε προσεκτικά τα δέντρα και τα φύτεψε  σε ένα πάρκο κάπου αλλού στη χώρα.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής τον Ιούλιο του 2018 όχι μόνο στοίχησαν σε ανθρώπινες ζωές, αλλά ήταν και μια περιβαλλοντική καταστροφή στο τοπίο του Μαραθώνα, μιας από τις πιο διάσημες γωνιές της Αττικής.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2019, η ελπίδα επέστρεψε σε αυτό το σημαντικό μέρος: Πάνω από 60 ελιές φυτεύτηκαν στις πόλεις του Μαραθώνα και της Ραφήνας, τα μέρη που επλήγησαν περισσότερο από την καταστροφική πυρκαγιά.

Όλα αυτά τα δέντρα θα είχαν καταστραφεί εάν δεν υπήρχαν οι προσπάθειες της ERGOSE να διατηρήσει και να σώσει τα ελαιόδεντρα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn