Εκλογή Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή με 41% περίπου, θα προβλέπει ο νέος εκλογικός νόμος

0
168
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης  συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), αναλύοντας τις προωθούμενες αλλαγές στον εκλογικό νόμο με κατάργηση της απλής αναλογικής και των προβλημάτων που αυτή επέφερε με την εφαρμογή της.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός προανήγγειλε την κατάργηση του ποσοστού άνω του 50% που απαιτείται για την εκλογή Δημάρχων και Περιφερειαρχών από τον πρώτο γύρο και τη θέσπιση ενός χαμηλότερου ποσοστού (περίπου 41-42%) το οποίο πρόκειται να διευκρινιστεί έπειτα από συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό. Παράλληλα προανήγγειλε τη θέσπιση πλαφόν εισόδου στα δημοτικά συμβούλια το οποίο τοποθέτησε περίπου στο 3%, ποσοστό που έρχεται να εναρμονιστεί με εκείνο που ισχύει στις Εθνικές εκλογές. Επιπλέον, σημείωσε ότι ο νικητής συνδυασμός θα καταλαμβάνει τα 3/5 των εδρών, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που αυτός συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 60% θα εφαρμόζεται η απλή αναλογική και εξήγγειλε την κατάργηση της τέταρτης κάλπης που αφορά τους Διαμερισματικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους. Όπως τόνισε ο κ. Βορίδης, στόχος των αλλαγών είναι να διασφαλίζεται στον νικητή η απαραίτητη πλειοψηφία προκειμένου να εξαλειφθούν τα ζητήματα κυβερνησιμότητας που προέκυψαν από την απλή αναλογική.

Τέλος, ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα επιδιώξει στενότερη συνεργασία με τα όργανα της ΚΕΔΕ στην κατεύθυνση σχεδιασμού και υλοποίησης του νομοθετικού έργου, το οποίο προσδοκά να προχωρήσει μέσα από έναν σταθερό και μόνιμο διάλογο με συγκεκριμένους άξονες και στόχους προκειμένου να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn