Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας: Η ακαδημαϊκή κοινότητα είναι ικανή να διαφυλάξει την ομαλή λειτουργία των πανεπιστημίων

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η κυβέρνηση της ΝΔ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, προωθεί το δόγμα «νόμος και τάξη». Από την ακραία βία στις διαδηλώσεις μέχρι την κατάργηση του ασύλου, η αστυνομοκρατία έχει γίνει η νέα κανονικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο συστήνονται στα πανεπιστήμια  Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος (Ο.Π.Π.Ι.), οι οποίες στελεχώνονται από κατώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικούς φρουρούς . Αποστολή των Ο.Π.Π.Ι. – σύμφωνα με το νομοσχέδιο – είναι η προστασία και η ασφάλεια των Α.Ε.Ι. (!) και η ενίσχυση της ακαδημαϊκής ελευθερίας (!!!) . Για τον σκοπό αυτό συνιστώνται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χίλιες (1000) οργανικές θέσεις ειδικών φρουρών, ενώ ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης  προανήγγειλε κονδύλι ύψους 30.000.000 € . Ταυτόχρονα εγκαθίστανται συστήματα ελεγχόμενης εισόδου – εξόδου στις σχολές κλπ.

Η ύπαρξη αστυνομικού σώματος μέσα στα ελληνικά πανεπιστήμια αποτελεί κατάφωρη καταπάτηση των ακαδημαϊκών ελευθεριών και μας γυρίζει σε μαύρες εποχές. Με αυτόν τον τρόπο  επιχειρείται ο έλεγχος της παραγόμενης γνώσης και η περιστολή της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης και δράσης. Παρουσιάζουν τις σχολές δήθεν σαν “κέντρα ανομίας” ,για να τρομοκρατήσουν την αγωνιζόμενη νεολαία και τους μαχόμενους ακαδημαϊκούς, που αντιδρούν στην παράδοση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην ελεύθερη αγορά. Είναι μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη που θα δημιουργήσει τεράστια ένταση μέσα στα πανεπιστήμια και θα αυξήσει κατακόρυφα την πιθανότητα να έχουμε στο μέλλον, όσο και αν το απευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, νέους “Γρηγορόπουλους”.

Αντί να φέρει την αστυνομία στις σχολές, η κυβέρνηση θα έπρεπε να φροντίσει έτσι ώστε οι φοιτητές/τριες να έχουν καθηγητές, συγγράμματα, τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και  να μπορούν να καλύψουν τις πάγιες ανάγκες τους. Αντίθετα, η κυβέρνηση μείωσε τον προϋπολογισμό των ΑΕΙ κατά 7% σε σχέση με πέρσι και τα ΑΕΙ  προσλαμβάνουν  λιγότερους  καθηγητές από όσους συνταξιοδοτούνται.

 Ήρθε η ώρα να βάλουμε φρένο στην αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης και να διεκδικήσουμε να δοθούν λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της ακαδημαϊκής κοινότητας. Άλλωστε,η ακαδημαϊκή κοινότητα ξέρει καλύτερα από τον καθένα και είναι ικανή να διαφυλάξει την ομαλή λειτουργία των πανεπιστημίων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn