Webinar από τον ΣΕΛΠΕ και το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα: “Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Λιανική’’

0
74
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης σας προσκαλεί στο 3ο δωρεάν διαδικτυακό webinar σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) με θέμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Λιανική: η δύσκολη προσαρμογή’’, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 στις 17:00.

Η συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και του Επιμελητηρίου Κορινθίας συνεχίζεται, πάντα με σκοπό τη στοχευμένη ενημέρωση των στελεχών του τομέα λιανικής πώλησης, των επιχειρηματιών, διοικούντων και συνεργατών, συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση των προσόντων τους, ώστε να περιορισθούν οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της πανδημικής κρίσης, με την αναστροφή της ύφεσης στον μικρότερο δυνατό χρόνο καθώς και με τον περιορισμό της μείωσης της ανταγωνιστικότητας του τομέα και εντέλει της οικονομίας.

Το αντικείμενο του 3ου αυτού webinar αφορά την ανίχνευση των κρίσιμων παραγόντων, εκείνων υπό την επίδραση των οποίων θα μπορούσαν να μειωθούν οι δυσμενείς και να αυξηθούν οι θετικές συνέπειες του δυστυχώς αναγκαστικού πλέον και εσπευσμένου ψηφιακού μετασχηματισμού της οικονομικής δραστηριότητας. Ώστε να μειωθούν κατά το δυνατόν οι απώλειες στον επιχειρηματικό ιστό στη λιανική και να επιταχυνθεί η επιστροφή σε ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Οι βασικοί ομιλητές

– ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, που θα αναφερθεί στο υφιστάμενο και το σχεδιαζόμενο πλαίσιο χρηματοδοτικής στήριξης και

– ο Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης, που θα παρουσιάσει τις βασικές τάσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού στη λειτουργία του τομέα της λιανικής,

θα συμβάλλουν στον ανάλογο προβληματισμό και εντέλει στον εντοπισμό εκείνων των διαστάσεων του εγχειρήματος, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορέσει να διαμορφώσει εγκαίρως τις εκάστοτε κατάλληλες λύσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να κάνουν την εγγραφή τους εδώ https://zoom.us/meeting/register/tJ0rcuyprzgvGd2F7RMLpcRhnUn9mb0LwI73 για να λάβουν ένα email επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία για την είσοδο τους στην τηλεδιάσκεψη.

Γραφείο Τύπου

Επιμελητήριο Κορινθίας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn