Η «Μουρούτσος Α.Ε. – Ισθμοεμπορική» στέκεται αρωγός στο Νοσοκομείο Κορίνθου

0
532
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στα πλαίσια των κρίσιμων ημερών που βιώνουμε λόγω της πανδημίας Covid-19, η «Μουρούτσος Α.Ε. – Ισθμοεμπορική», συνεχίζει να ανταποκρίνεται ενεργά στις αυξανόμενες και έκτακτες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ενίσχυσης του δύσκολου και σημαντικού έργου που παρέχει το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Γι’ αυτό το λόγο, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά υγειονομικού υλικού,  το οποίο θα «θωρακίσει» το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, στην δύσκολη καθημερινή του μάχη.

Με επιστολή του ο Διοικητής Γ.Ν.Ν. Κορίνθου  κ.Καρπούζης, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της Ισθμοεμπορικής Γιώργο Μουρούτσο, για τη στήριξη στο Νοσοκομείο  με τη μεγάλη δωρεά σε υγειονομικό υλικό, την ευαισθησία του, καθώς και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την κοινωνία, τη δημόσια υγεία  και τους λειτουργούς της.

Για μια ακόμη φορά ο επιχειρηματίας κ.Γιώργος Μουρούτσος με την αρωγή του και στον τομέα της Υγείας, έδειξε ότι θεωρεί καθήκον του ιδίου αλλά και της εταιρείας του την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που προχωρά σε μια τέτοια κίνηση καθώς στο παρελθόν βρέθηκε δίπλα σε Πολιτιστικούς συλλόγους, Αθλητικά σωματεία και εθελοντικές ομάδες, προσφέροντας έμπρακτα την στήριξή του μέσα από χορηγίες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn