Ολοκληρώθηκε η 1η ημερίδα του ΣΑΤΕ για τα προγράμματα ΕΣΠΑ στην Κορινθία

0
63
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι γεγονός, πως η τοπική οικονομία έχει μεγάλη ανάγκη από υποστήριξη, ειδικά αυτή την εποχή για λόγους επιβίωσης. Ωστόσο υπάρχει παράλληλα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για στήριξη με αναπτυξιακό προσανατολισμό, κάτι που τα προγράμματα ΕΣΠΑ προσφέρουν. Ο ΣΑΤΕ εγκαινιάζει μια μεγάλη σειρά από ημερίδες και σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, κατά γενική ομολογία, μία άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα:

«Προγράμματα ΕΣΠΑ. Ενημερώνομαι για τις δράσεις».

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους: τον κ. Βαγενά Γιώργο (πρόεδρο Ο.Ε.ΕΣ.Π.), την κα. Γιάννου Μαρία (ταμείας Συλλόγου Επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας «Trikala Korinthias Network») και τον κ. Τσάκωνα Βαγγέλη (Πρόεδρο Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου) όπως επίσης τους ομιλητές κα. Σκλία Μαρία Πετρούλα και κ. Κόλλια Δημήτρη.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=a1bvuxXduTo&list=PL-BLLs- amI1IqAgACCm8BdRjFyQAClkEY&index=1&t=3s

Οι ημερίδες θα παρουσιάζονται με τρόπο βατό και απλό, έτσι ώστε η κατανόηση των θεμάτων, που πολλές φορές φαντάζουν σύνθετα και κουραστικά, να γίνεται απλή και να προκαλεί το ενδιαφέρον με απώτερο στόχο, την ενεργή στήριξη όλων των τοπικών επιχειρήσεων. Ο ΣΑΤΕ, στοχεύει στην εξασφάλιση εργαλείων και ανάδειξη τρόπων, που θα κάνουν την επαγγελματική ζωή του επιχειρηματία της Κορινθίας ευκολότερη και την αναπτυξιακή πορεία δυναμικότερη. Με πίστη στις τοπικές επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες και στο ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας, καλούμε όλες τις δυνάμεις να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Στην περιοχή μας είναι σίγουρο πως μπορούμε.

Στον ΣΑΤΕ είναι σίγουρο πως θα προσπαθούμε για αυτό.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn