Εξοικονομώ: “Καπνός” η επιδότηση – Εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός σε λιγότερο από μισή ώρα

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πρεμιέρα έκανε το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ στις Περιφέρειες της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων. Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων άνοιξε στις 10.00 το πρωί και λειτούργησε απολύτως ομαλά, παρά το υψηλό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και που είχε ως αποτέλεσμα την δέσμευση του ποσού που είχε προϋπολογισθεί σε λιγότερο από μισή ώρα για την Ήπειρο και σε μια ώρα και 40 λεπτά περίπου για τα Ιόνια Νησιά.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην Περιφέρεια Ηπείρου, η πλατφόρμα έκλεισε στις 10.23 π.μ. Υποβλήθηκαν 5.378 αιτήσεις, από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 2.761, δεσμεύοντας 61,8 εκατ. ευρώ. Η μέση επιχορήγηση διαμορφώνεται στα 22.344 ευρώ. Για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η πλατφόρμα έκλεισε στις 11.43 το πρωί. Υποβλήθηκαν 1057 αιτήσεις, εκ των οποίων εγκρίθηκαν οι 430, δεσμεύοντας τα 9,1 εκατ. ευρώ του προϋπολογισμού. Η μέση επιχορήγηση διαμορφώνεται στα 21.216 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα ανοίξει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn