Ανοίγουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία, με click away το λιανεμπόριο

0
61
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με διευρυμένο ωράριο ξεκινούν την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τη λειτουργία τους κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία, αλλά με αυστηρά υγειονομικά μέτρα και περιορισμούς πελατών, ενώ το λιανεμπόριο θα ανοίξει με τη μέθοδο του «click away» από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά αποφασίστηκε:

1) Το άνοιγμα των κομμωτηρίων, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, σε όλη τη χώρα, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Σημειώνεται ότι η λειτουργία τους θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

2) Το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, σε όλη τη χώρα, επίσης με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου, και με ανώτατο όριο 4 πελάτες σε καταστήματα έως 100 τ.μ. ή 1 πελάτης ανά 15 τ.μ. για καταστήματα άνω των 100 τ.μ.

3) Η διατήρηση της αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου σε όλη την επικράτεια. Δεδομένου ότι οι ταχυμεταφορές είναι υπερφορτωμένες και δεν είναι δυνατό να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες, κατ’ εξαίρεση, από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, θα επιτραπεί η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα για την παραλαβή της παραγγελίας τους (click-away).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn