Πέθανε ο Πάολο Ρόσι, ο ήρωας της Ιταλίας στο Μουντιάλ του 1982

0
113
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πέθανε, σε ηλικία 64 ετών, ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής Πάολο Ρόσι, ο άνθρωπος που οδήγησε την «σκουάντρα ατζούρα» στη νίκη κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 1982.

Η σύζυγός του, Φεντερίκα Καπελέτι, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία μαζί του και τη λεζάντα έγραψε λιτά «per sempre», «για πάντα» στα ιταλικά.

 Όπως γράφει το BBC, η Καπελέτι δεν ανέφερε τίποτα για τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του εδώ και χρόνια.

Ο Ρόσι ήταν ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά του 1982 στην Ισπανία ενώ παράλληλα είχε κερδίσει και τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ.

Μάλιστα, είχε κινδυνέψει να μη συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς είχε τιμωρηθεί με δύο χρόνια εκτός δράσης λόγω της συμμετοχής του σε σκάνδαλο στησίματος αγώνων.

Ο Ρόσι είχε φορέσει τις φανέλες πολλών μεγάλων ομάδων, μεταξύ των οποίων της Γιουβέντους και της Μίλαν.

Συνολικά, ο Ρόσι σε 251 ματς στη Serie A είχε 103 γκολ με «νερατζούρι», «ροσονέρι», Βιτσέντζα, Κόμο και Περούτζια.

Με τους «ατζούρι», σε 49 συμμετοχές, σημείωσε 20 τέρματα.

Το 2004, ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ τον συμπεριέλαβε σε λίστα με τους 125 καλύτερους εν ζωή ποδοσφαιριστές.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο Ρόσι εργάστηκε ως σχολιαστής σε τηλεοπτικά δίκτυα όπως SkyMediaset και Ράι.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn