Παύλος Σιδηρόπουλος: Ο «πρίγκιπας» της ελληνικής ροκ σκηνής (videos)

0
150
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος, τραγουδιστής, στιχουργός, συνθέτης και ηθοποιός, πέθανε στις 6 Δεκεμβρίου το 1990 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο Παύλος, είχε προβλήματα με το αριστερό του χέρι και ο θάνατος της μητέρας του λίγους μήνες πριν, τον οδήγησαν στην καταστροφή.

Ο «πρίγκιπας» της ελληνικής ροκ μουσικής γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1948 στην Αθήνα. Ήταν πολύ δεμένος με την μητέρα του και γενικότερα είχε μία ιδιαίτερα καλή σχέση με τις γυναίκες. Η μεγαλύτερη του αγάπη, η μουσική. Στο σχολείο έπαιρνε καλούς βαθμούς, ενώ το 1967 πέρασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η μουσική όμως ήταν αυτή που τον κατέκτησε. Ο ίδιος καταγόταν από ευκατάστατη οικογένεια, ήταν δισέγγονος του Αλέξη Ζορμπά, ανιψιός της πεζογράφου και παιδαγωγού Έλλης Αλεξίου, καθώς και της Γαλάτειας Καζαντζάκη, της πρώτης συζύγου του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη.

Η μουσική του καριέρα ξεκίνησε το 1969, με το ντουέτο Δάμων και Φιντίας, μαζί με τον Παντελή Δεληγιαννίδη, τον κιθαρίστα των «Olympians». Μαζί ήρθαν σε επαφή με τη δισκογραφική εταιρεία «Λύρα» και κυκλοφόρησαν τον δίσκο 45 στροφών με τα τραγούδια «Το ξέσπασμα» και «Ο κόσμος τους», ενώ παράλληλα συμμετείχαν στην συλλογή «Ζωντανοί στο κύτταρο».

Όταν δύο μέλη από τα Μπουρμπούλια αποχώρησαν επειδή ήρθαν σε ρήξη με τον Διονύση Σαββόπουλο, ο Σιδηρόπουλος και ο Δεληγιαννίδης τους αντικατέστησαν. Το νέο συγκρότημα έκανε διάφορες live εμφανίσεις και κυκλοφόρησαν το δίσκο 45 στροφών «Ο Ντάμης ο σκληρός», το οποίο αρχικά ονομαζόταν «Ο Ντάμης ο ληστής».

Ωστόσο, η λογοκρισία της Χούντας τους «χτύπησε» την πόρτα με αποτέλεσμα το συγκρότημα να διαλυθεί όταν έφυγε ο Δεληγιαννίδης, το 1974. Ο Παύλος γύρισε στην Αθήνα και άρχισε να εργάζεται στην εταιρεία του πατέρα του.

svg%3E

Το 1974-1976 ο Παύλος Σιδηρόπουλος συνεργάστηκε με τον συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, τον εκπρόσωπο του πολιτικού τραγουδιού στην Ελλάδα, ως σατιρικός τραγουδιστής και ηθοποιός. Την συγκεκριμένη περίοδο ο κόσμος «διψούσε» για πολιτικό τραγούδι, ενώ η ροκ σκηνή ήταν σε δεύτερη μοίρα. Ο Παύλος βρισκότανε τότε σε μία «μουσική απόγνωση» γιατί το πολιτικό τραγούδι δεν τον εξέφραζε ως άνθρωπο.

svg%3E

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος μαζί με τους «Σπυριδούλα» συνεργάστηκαν το 1978 και ηχογράφησαν το άλμπουμ «Φλου», ενώ την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο Θοδωρής Σαραντής με βοηθό τον Μάνο Ξυδούς. Το άλμπουμ ψηφίστηκε από τους συντάκτες του περιοδικού Ποπ+Ροκ ως το «καλύτερο άλμπουμ στην ιστορία της ελληνικής ροκ σκηνής». Με το «Φλου» έφεραν την επανάσταση στην ελληνική ροκ μουσική αφού ήταν η πρώτη φορά, που χρησιμοποιήθηκε ελληνικός στίχος σε ροκ τραγούδια.

Το τραγούδι που ξεχώρισε ήταν το «Ο Μπάμπης ο Φλου» και τότε ήταν που άρχισαν τα σενάρια για το ποιος ήταν τελικά ο περίφημος Μπάμπης ο Φλου. Μία εκδοχή έλεγε πως ο Μπάμπης ο Φλου, ήταν ο πατέρας του φίλου του, Νίκου Τζονιχάκη, τον οποίο έλεγαν Μπάμπη και ήταν ένας χαλαρός τύπος, άνεργος, λάτρης του ωραίου φύλου και του αλκοόλ.

 

«Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Γυναίκα», όπως είχε πει κι ο ίδιος, συμπεριλήφθηκε στον δίσκο «Φλου» που συνηχογράφησαν με τους «Σπουριδούλα». Οι σχέσεις του Παύλου με τις γυναίκες ήταν πολύ καλές και έντονες και ο ίδιος έπαιρνε έμπνευση από αυτές. Σύμφωνα με μία συνέντευξη της αδελφής του, το τραγούδι αυτό το έγραψε για την Κάθυ, την πρώην κοπέλα του που τον χώρισε. Στην συνέχεια, γοητεύτηκε από τη φίλη της, Γιόλα Αναγνωστοπούλου και μαζί μπήκαν βαθιά στον βούρκο της ηρωίνης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn