Στην φετινή Black Friday ψωνίζουμε διαδικτυακά, στηρίζουμε τις Κορινθιακές επιχειρήσεις!

0
142
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

To STREETLIFE δίπλα στους εμπόρους του Νομού Κορινθίας που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προτρέψει τους αναγνώστες του προκειμένου αυτοί να κάνουν τις αγορές τους έως την αναστολή του Lockdown, διαδικτυακά από τις τοπικές επιχειρήσεις, αρχής γενομένης από την BLACK FRIDAY. Είναι βέβαια γνωστό ότι λίγα καταστήματα διαθέτουν eshop, αλλά έστω και έτσι θα πρέπει να τύχουν της προτίμησης των Κορίνθιων καταναλωτών!

Ακολουθεί το μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου:

«Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή.Στηρίζοντας τα εμπορικά καταστήματα της Κορίνθου οι καταναλωτές στηρίζουν χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες, νοικοκυριά και έναν σκοπό: να παραμείνουν όλες αυτές οι μικρές επιχειρήσεις ανοιχτές».

Φέτος η Black Friday, η οποία πέφτει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, θα είναι πολύ διαφορετική καθώς θα γίνει υπό συνθήκες lockdown, με κλειστά καταστήματα.
Το πρόβλημα για χιλιάδες επιχειρήσεις είναι μεγάλο, καθώς μόνο το 7% εξ αυτών διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα και δύναται να συμμετέχει, την ώρα, μάλιστα, που ο ανταγωνισμός από μεγάλα ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πολύ έντονος.
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn