Εγκαινιάζεται ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης. Ξεχάστηκε στα… σκοτάδια ο Ακροκόρινθος

0
514
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αποδίδεται σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, το έργο της αναβάθμισης του φωτισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά έργων που πραγματοποιούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών και των παρεχομένων υπηρεσιών της Ακρόπολης με δωρεά και υλοποίηση από το Ίδρυμα Ωνάση.

Αντίθετα στο σκοτάδι παραμένει από το 2007 το μεγαλύτερο κάστρο όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης σε έκταση 250 στρεμμάτων και μήκος τειχών 3.000 μέτρων καθώς δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ οι ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά εκείνης της χρονιάς.

Το Νοέμβριο του 2019 ενημερωθήκαμε για την εισήγηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς την Υπουργό πολιτισμού, να ενταχθεί το έργο ηλεκτροφωτισμού στο ΕΣΠΑ 2014-2020 ύψους 11.3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έκτοτε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την τύχη του.

Οι συνεχείς υποσχέσεις της πολιτείας θα πρέπει να πάρουν σάρκα και οστά με μπροστάρηδες τους Βουλευτές του Νομού Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δημοτικής Αρχής, καθώς πρόκειται για ένα έργο μέγιστης Πολιτιστικής και Τουριστικής αξίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn