Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στηρίζει τον Φ. Δαμούλο

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου μετά από σύγκληση της Διοικητικής Επιτροπής χθες Δευτέρα 21/09/2020 αποφάσισε κατά πλειοψηφία (τέσσερα προς ένα) να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του για το φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φ. Δαμούλου μεταξύ του ίδιου και εκπροσώπου ΜΜΕ.

Ο κ. Δαμούλος μέσω των θέσεων που κατέχει στους φορείς της επιχειρηματικής κοινότητας και κυρίως μέσω της δράσης του στον επιμελητηριακό θεσμό έχει αποδείξει το ήθος και την κοινωνική του συνείδηση, αλλά κυρίαρχα την αφοσίωση και την επιστημονική του επάρκεια με στόχο την προώθηση και την επίλυση ζητημάτων που άπτονται του επιχειρείν στη περιοχή μας.

Το ΠΕΣΠ καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός της εν κρυπτώ και εν αγνοία όλων των παρευρισκόμενων μετάδοσης στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο μιας ιδιωτικής συνομιλίας –  προσεκτικά επιλεγμένων μονταρισμένων πλάνων και ηχογραφήσεων κατά παράβαση των διατάξεων περί προσωπικών δεδομένων και κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Τέτοιες πρακτικές πρέπει να στηλιτεύονται καθώς δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με δημοκρατικές διαδικασίες και εν προκειμένω καταλήγουν να πλήττουν την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου και στο πρόσωπο αυτού όλων των αιρετών, αλλά και κατ’ επέκταση το κύρος και τη φήμη του ίδιου του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Διαβεβαιώνουμε ότι ο Επιμελητηριακός θεσμός δεν πρόκειται να καμφθεί από τέτοιες άδικες και μη σύννομες νοοτροπίες. Θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του και να δουλεύει  απρόσκοπτα, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του για την ανάπτυξη της χώρας, υποβάλλοντας εμπεριστατωμένες προτάσεις και πραγματοποιώντας  παρεμβάσεις, προκειμένου  να στηρίξει  την επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένες και στοχευμένες δράσεις και ενέργειες, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως χώρα.

Για το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Παναρίτης

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn