Νέα μέτρα και προϋποθέσεις στην λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δ. Κορινθίων

0
132
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Δήμος Κορινθίων ενημερώνει τους πωλητές που συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές του δήμου μας, ότι σύμφωνα με το άρθρο 2 της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 53080/29-8-2020 (ΦΕΚ 3611/Β) «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» αποφασίζεται:

H λειτουργία των υπαίθριων αγορών της περ. 9 του άρθρου 2 του ν. 4497/2017 (Α’ 171), επιτρέπεται με τις εξής προϋποθέσεις :


α. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

β. Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές/κοινό.


γ. Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο.

δ. Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ορίζεται αρμόδια για την επιβολή των μέτρων των παρ. 1, μετά από βεβαίωση της παράβασης μη τήρησης αυτών από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα όπως ορίζονται στον Ν. 4177/2013 (Α’ 173).

ε. Οι πολίτες που θα επισκεφτούν τις λαϊκές αγορές οφείλουν επιπλέον της χρήσης μη ιατρικής μάσκας, να τηρούν και τις αποστάσεις ασφαλείας όπως αυτές ορίζονται.


στ. Οι χώροι διεξαγωγής των λαϊκών αγορών του Δήμου Κορινθίων διαμορφώνονται λόγω των υποχρεωτικών μέτρων και για όσο διάστημα αυτά επιβάλλονται, με Απόφαση Δημάρχου και ύστερα από την προβλεπόμενη εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων .

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn