Παύλος Φύσσας : Επτά χρόνια από τη δολοφονία του

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εφτά χρόνια πέρασαν από εκείνο το βράδυ, που ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός στη γειτονιά του στο Κερατσίνι, από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Στα πρώτα λεπτά της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013, ο Παύλος Φύσσας δολοφονείται σε δημόσια θέα, ενώ έχει δεχτεί ήδη πολλαπλές επιθέσεις από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας ότι οι δύο μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά στην καρδιά του Παύλου Φύσσα ήταν εν ψυχρώ, επαγγελματικές και υπολογισμένες.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, από οργανωμένη επιχείρηση τάγματος εφόδου αποτέλεσε το σημείο καμπής όσον αφορά στη στάση του κράτους, αλλά και της ελληνικής δικαιοσύνης απέναντι στις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

Από τότε μέχρι σήμερα εκείνη την ημέρα οι δρόμοι βουλιάζουν από διαδηλωτές σε όλη τη χώρα που φωνάζουν “Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί” και “Οι ναζί στη φυλακή”.

Η φετινή επέτειος από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού, γνωστού ως «Killah P», όμως είναι ξεχωριστή: Είναι λίγες μόνο μέρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn