Κύριε Νίκα πάρτε πρωτοβουλίες για το νέο Διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας

0
344
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Υπάρχει η πραγματική πολιτική βούληση από την πλευρά της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης να κατασκευάσει το νέο Διοικητήριο στη Κόρινθο που θα στεγάσει όλες τις Υπηρεσίες της σε ενιαίο κτίριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη σημαντική μείωση του κόστους από τα σημερινά καταβαλλόμενα ενοίκια;
Αν πραγματικά υπάρχει ενδιαφέρον , ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, οφείλει να γνωρίζει από διαδικασίες και να λάβει αποφάσεις με συναίνεση και διάλογο για το καλό της Κορίνθου.

Μία συνάντηση, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, με το Δήμαρχο , αλλά και με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σήμερα, καθώς και τους τότε επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και άξιους συμπολίτες μας κ.κ. Κώστα Γιώτη, Χαράλαμπο Κασίμη και Παναγιώτη Λούμπα οι οποίοι πρωτοστάστησαν με τη τότε Δημοτική Αρχή στη λήψη της ομόφωνης απόφασης 161/25-4-2007 για χωροθέτηση του νέου Διοικητηρίου στο χώρο του στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος Πεζικού αρνούμενοι το χώρο της Ποσειδωνίας, σίγουρα θα ήταν σε θα ήταν σε θετική κατεύθυνση..

Εμείς ως παράταξη εμμένουμε στις απόψεις μας ότι η μόνη λύση είναι το στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος. Είμαστε αντίθετοι στο πρώην στρατόπεδο της Ποσειδωνίας.

Είναι δεδομένο ότι ο χώρος του πρώην στρατοπέδου Τζαναβάρα Ποσειδωνίας που πρόσφατα καθαρίστηκε και απομακρύνθηκαν όλα τα μπάζα με ενέργειες της Περιφέρειας και μπράβο τους, είναι χωροθοτημένος από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΦΕΚ 255/ΑΑΠ/5-7-2013) ως ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ-ΑΝΑΨΥΧΗΣ. Δεν προβλέπεται ως ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Αντίθετα ο χώρος του 6ου Συντάγματος Πεζικού προβλέπεται ως ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Άρα είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να γίνει το Διοικητήριο.
Σήμερα ήδη εκπονείται η πολεοδομική μελέτη εκ μέρους του Δήμου μας, με την πράξη εφαρμογής της οποίας θα περιέλθει στο Δήμο η μισή έκταση 50% (150 στρέμματα) σύμφωνα με το νόμο 1337/83, όπως έχει τροποποιηθεί.
Από την έκταση αυτή ο Δήμος Κορινθίων μπορεί και πρέπει να παραχωρήσει με χρησιδάνειο έκταση 10 στρεμμάτων για την κατασκευή του κτιρίου του Διοικητηρίου.
Και όχι μόνο του Διοικητηρίου, αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αυτή είναι η σωστή απόφαση για το Διοικητήριο για το καλό όλων (Περιφέρειας, Δήμου, δημοτών, κυκλοφοριακού, εξυπηρέτησης όλων των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας). Δε γίνεται ο χώρος του στρατοπέδου να χρησιμοποιείται για άλλες δράσεις (μετανάστες) και να μη δίνεται η χρήση για ανάγκες των Κορινθίων, εκτός και αν υπάρχουν άλλες σκέψεις των Κυβερνητικών παραγόντων που δεν τις γνωρίζουμε εμείς οι Κορίνθιοι.

Όσο συζητάμε άλλες λύσεις χάνουμε χρόνο με αποτέλεσμα να μη γίνεται τίποτα.

Ο χώρος της Ποσειδωνίας μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση για πολιτιστικές δράσεις και για αναψυχή, όπως ακριβώς προβλέπει το ΓΠΣ.

Πεδίον δόξης λαμπρόν για τον κ. Νίκα να κινηθεί για το συμφέρον ΟΛΩΝ.

Νίκος Σταυρέλης – Πνοή Δημιουργίας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn