Ο Γ.Ψυχογιός στην εκπομπή “Μαζί το Σαββατοκύριακο” της ΕΡΤ1 (video)

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Βασικά σημεία από την παρουσία του βουλευτή Κορινθίας και τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ψυχογιού, στην εκπομπή “Μαζί το Σαββατοκύριακο” της 15/8/2020, με τη δημοσιογράφο Νίνα Κασιμάτη

Απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα η Ελλάδα εφάρμοσε τα προηγούμενα χρόνια μια ενεργή και πολυδιάστατη πολιτική που είχε σημαντικά αποτελέσματα.

Η συμφωνία με την Αίγυπτο και γενικώς η διευθέτηση διαφόρων σε διμερές επίπεδο είναι στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να μην παραβιάζεται το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας και να μην αφήνονται περιθώρια να δημιουργηθούν τετελεσμένα.

Κάνουμε συγκροτημένη αντιπολίτευση με προτάσεις και κριτική εκεί που πρέπει, σε αντίθεση με τη ΝΔ που, προκειμένου να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν δίστασε να θέσει σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, την εικόνα της χώρας και την ίδια την κοινωνική συνοχή.

Η έλλειψη οργάνωσης και οι παλινωδίες των 3 τελευταίων μηνών στην αντιμετώπιση της πανδημίας επιδείνωσαν την κατάσταση και σε συνδυασμό με τα “ψίχουλα” που έδωσε η κυβέρνηση στην κοινωνική πλειοψηφία θα έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες τους επόμενους μήνες στην κοινωνία και την οικονομία

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn