Δήλωση Παραίτησης εκτός τόπου και χρόνου!

0
112
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πια από τις παρασκηνιακές ενέργειες της μειοψηφίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας, που σε πλήρη σύμπλευση με την παραθεσμική “εξουσία” των γνωστών μιντιακών  κύκλων, συνεχίζει στην ίδια αντιπολιτευτική ρότα παλιάς σοδειάς, θυμίζοντας προεκλογικές μέρες του 2018!

Διαφορετικά πώς να εξηγήσουμε την ασόβαρη Αίτηση – Δήλωση Παραίτησης του  κ. Καϋλάνη, περί δήθεν έμμισθης θέσης του στο Επιμελητήριο, που το ποσό του μισθού του καταβαλλόταν ανελλιπώς..

.και λοιπές ανακρίβειες, που εν …σοφία εποίησε!!!

Παρότι η Δήλωση Παραίτησης του κ. Καϋλάνη δεν προσδιορίζει ΠΡΟΣ ποιον ακριβώς απευθύνεται για να γίνει δεκτή ή όχι, το Επιμελητήριο Κορινθίας, σεβόμενο τα μέλη του, οφείλει να διευκρινίσει τα εξής :

  1. Ουδέποτε ο κ. Καϋλάνης διορίστηκε έμμισθος υπάλληλος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

  2. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου, για ενίσχυση της διαφάνειας, αποδέχθηκε την πρόταση της μειοψηφίας να συμμετάσχει το εν λόγω μέλος της στην διαπαραταξιακή επιτροπή προσωρινού χαρακτήρα, που συστάθηκε για την υποβοήθηση του τεχνικού συμβούλου, ο οποίος (όταν και εφόσον οριστεί από την Διαχειριστική Αρχή)  θα κάνει τις οριστικές μελέτες, ώστε να εγκριθεί η χρηματοδότηση του έργου. 

  3. Προφανώς οι δαπάνες  οι οποίες πραγματοποιούνται για την αμοιβή συμμετεχόντων σε μόνιμα ή προσωρινού χαρακτήρα συλλογικά όργανα (επιτροπές, συμβούλια, ομάδες εργασίας κλπ) δεν συνιστούν έμμισθη θέση, προβλέπονται από τις εκάστοτε διατάξεις /κατά συνεδρίαση και βεβαίως αυτά τα συλλογικά όργανα ανακαλούνται με διοικητικές πράξεις ή αναστέλλουν τη λειτουργιά τους , όταν δεν υπάρχουν ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου τους.

  4. Η αναστολή λειτουργίας της περί ης ο λόγος επιτροπής, στην οποία συμμετείχαν από πλευράς Διοίκησης ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης (άμισθος) και ο Απόστολος Καϊλάνης καθώς και  οι υπάλληλοι Σωτήρης Κοροβήλος (άμισθος), Γεώργιος Πολυχρονόπουλος (άμισθος)  και Αγγελική Πανούση (άμισθη), αποφασίστηκε ομοφώνως από το Δ.Σ του Επιμελητηρίου και ευκρινώς αναφέρεται στο Πρακτικό Νο. 130 της 11ης Μαΐου 2020. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι…εκτός ίσως σε αυτούς που αδυνατούν να αντιληφθούν ακόμη και την ολική έκλειψη ηλίου!

  5. Αν ο κ. Καϋλάνης ουδέποτε κατάλαβε σε ποια επιτροπή του προτάθηκε να συμμετάσχει και απείχε των «δια περιφοράς» συνεδριάσεων (λόγω του κορωνοϊού) γιατί κάποιοι του είπαν ότι δεν θα συνεδριάσει ποτέ και αυτός τους πίστεψε…τότε καλώς δηλώνει –  έστω και ετεροχρονισμένα –   ότι προτίθεται να ξεπληρώσει τα βερεσέδια του…ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ!

  6. Αυτό όμως “απέχει παρασάγγας” από τα  φληναφήματα περί «ευθιξίας» που του υπαγόρευσαν στην επιστολή του…όταν μάλιστα στην ίδια επιστολή  δηλώνει ότι συμμετέχει στα κοινά και αγωνίζεται με γνώμονα το προσωπικό κέρδος!

                         Συνεπώς η Δήλωση Παραίτησης του κ. Καϋλάνη, επιεικώς κρινόμενη, είναι εκτός τόπου και χρόνου! 

Παναγιώτης Πιτσάκης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn