Αναστέλλεται με απόφαση του Σ.Τ.Ε. η άδεια δόμησης του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κόρινθο

0
326
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Βόμβα στα θεμέλια του εργοστασίου κομποστοποίησης του Δήμου Κορινθίων, βάζει με χθεσινή του απόφαση το Σ.Τ.Ε. καθώς δέχτηκε ότι υφίσταται παραβίαση της πάγιας νομολογίας στην έκδοση της υπ αριθμ. 167/2017 άδειας δόμησης της πολεοδομίας του δήμου Κορινθίων. Την απόφαση έκανε γνωστή ο Δικηγόρος Αναστάσιος Κοσμάς με σημερινές του δηλώσεις.

«Εξεδόθη την 14-72020 η υπ αριθμ. 108/2020 απόφαση του Ε’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας σύμφωνα με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση  των εντολέων μας και αναστέλλεται η εκτέλεση της υπ αριθμ. 167/2017 άδειας δόμησης της πολεοδομίας του δήμου Κορινθίων που αφορά την ανέγερση του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων και κομποστοποίησης που εκτελείται από το δήμο Κορινθίων.

Η απόφαση έκρινε το προδήλως βάσιμο των λόγων ακυρώσεως που έχουμε προβάλλει και δέχτηκε ότι υφίσταται παραβίαση της πάγιας νομολογίας του Σ.τ.ε και επίσης έκρινε ότι η ως άνω άδεια δόμησης, με την έκδοση της, έχει κατά κύριο λόγο παραβιάσει διατάξεις που προστατεύουν το περιβάλλον και τον αρχαιολογικό χώρο των αρχαίων λατομείων των Εξαμιλίων, πέραν των άλλων λόγων που προβάλλαμε .

Κατά συνέπεια θα πρέπει άμεσα να ληφθεί υπ όψη από τους αρμοδίους (Δήμο Κορινθίων, δ/νση ανάπτυξης, κλπ) ότι θα πρέπει να προστατευθεί το Δημόσιο συμφέρον και τα χρήματα που καταβάλλουν οι δημότες του δήμου Κορινθίων, αφού η ανέγερση του εν λόγω εργοστασίου και ο εξοπλισμός του, πραγματοποιούνται με χρήματα των δημοτών, το δε κόστος ανέγερσης εξοπλισμού ανέρχεται σε ποσό πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Με την ως άνω δικαστική απόφαση δικαιώνονται οι κάτοικοι της περιοχές που , με την νομική αρωγή μας, κατάφεραν να προστατεύσουν το φυσικό και Πολιτιστικό περιβάλλον αλλά και τα χρήματα των δημοτών, αποτελεί όμως και επιστημονική δικαίωση του δικηγορικού γραφείου μας που από την αρχή υποστηρίξαμε τα πραγματικά και νομικά σφάλματα που υφίστανται στην εγκατάσταση, ανέγερση και εξοπλισμό του εν λόγω εργοστασίου, όταν μάλιστα εκτελείται η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμάτων με ΣΔΙΤ από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης η ως άνω απόφαση του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της χώρας αποτελεί ηχηρή απάντηση σε αυτούς που έκαναν λόγο για δικαστικά Πραξικοπήματα, που συνέταξαν και υπέγραψαν συμβάσεις για το έργο αυτό ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, μάλιστα εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να υποστηρίζουν τη δήθεν νομιμότητα του εν λόγω έργου.

Καλούμε λοιπόν τους υπευθύνους και ιδίως το φορέα του έργου Δήμο Κορινθίων και τις τεχνικές του υπηρεσίες του , να σεβαστούν και να εκτελέσουν άμεσα την ως άνω δικαστική απόφαση και κυρίως να ακούσουν επιτέλους όσα , ως δικηγορικό γραφείο, τους είχαμε αναφέρει αλλά εντελώς προκλητικά σφύριζαν αδιάφορα.

Καλούμε τους αρμοδίους να σεβαστούν τα χρήματα των δημοτών του δήμου Κορινθίων και πλέον να μιλήσουν ευθέως και όχι παρασκηνιακά για τα προβλήματα αυτής της εγκατάστασης, που πραγματοποιείται σε μισθωμένο χώρο με μηνιαίο μίσθωμα 1.500 ευρώ και να λάβουν μέριμνα ώστε να υπάρξει προστασία των χρημάτων του δήμου Κορινθίων».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn