Εγκαινιάστηκε στην Σολυγεία το εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σοφικού

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η καθοριστική παρέμβαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, η πενταετής παραχώρηση του κατάλληλου χώρου από το δήμο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και η στενή συνεργασία με την τοπική ηγεσία της Πυροσβεστικής τους τελευταίους μήνες, οδήγησαν στην πραγμάτωση ενός ονείρου για την περιοχή της Σολυγείας, την λειτουργία του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό!

Το αίτημα της περιοχής παγωμένο για χρόνια, τέθηκε ως προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής. Το πυροσβεστικό κλιμάκιο θα δώσει στο δάσος του Σοφικού και την ευρύτερη περιοχή εγγύς μόνιμη παρουσία πυροσβεστικών δυνάμεων κατα την αντιπυρική περιοδο , οι οποίες θα μπορούν άμεσα να παρεμβαίνουν σε οποιαδήποτε πυρκαγιά .

Ο Δήμαρχος Κορινθίων στην διάρκεια των εγκαινίων ανακοίνωσε και τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει για την μόνιμη λειτουργία του Κλιμακίου καθώς επίσης και για ανάλογη λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Χιλιομόδι.

Στα σημερινά εγκαίνια τον το παρόν έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, Ο Υπουργός Χρίστος Δήμας, Οι Βουλευτές Νίκος Ταγαράς ,Μαριλένα Σούκουλη και Γιώργος Ψυχογιός, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο Διοικητής Μηχανικού ΓΕΣ υποστράτηγος Ανδρέας Κωνσταντίνου, οΤαξίαρχος της Α.Δ Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης, οι Στρατιωτικές Αρχές, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι εθελοντικές ομάδες οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην περιοχή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn