Κωστής Ζερβός: Η Δημοτική Αρχή δεν κάνει ποτέ λάθος;

0
84
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Διαβάζοντας κανείς την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή καταλήγει σε δύο αβίαστα συμπεράσματα:

Πρώτο συμπέρασμα: Η Δημοτική Αρχή δεν κάνει ποτέ λάθος.

Δεύτερο συμπέρασμα: Ό,τι αρνητικό συμβαίνει σε αυτόν τον Δήμο είναι υπαιτιότητα κάποιου άλλου ή απόρροια της κακής μας τύχης.

Μήπως όμως δεν είναι έτσι;
Ας δούμε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα και τι πραγματικά έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Την Τετάρτη 24.6, σε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία ήταν κεκλεισμένων των θυρών, συζητήθηκε το εξής θέμα:
«Εισήγηση στο Δ.Σ. περί έγκρισης ή μη της μελέτης «Αισθητική αναβάθμιση & ανάπλαση τμήματος οδού Ποσειδώνος από Αιγαίου έως Τομπάζη» καθότι υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή πρότασης ένταξης του ανωτέρω έργου στο Πράσινο Ταμείο (26/06/2020).»

Την Πέμπτη 25.6 το ανωτέρω εισήχθη ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, και μάλιστα με τον χαρακτήρα του έκτακτου, ως εξής:
«Έγκριση της μελέτης «Αισθητική αναβάθμιση & ανάπλαση τμήματος οδού Ποσειδώνος από Αιγαίου έως Τομπάζη» καθότι υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή πρότασης ένταξης του ανωτέρω έργου στο Πράσινο Ταμείο (26/06/2020)».

Μέχρι και την Πέμπτη που ήταν προγραμματισμένο το Δημοτικό Συμβούλιο, καμία μελέτη και καμία εισήγηση επί του θέματος δεν είχε αποσταλεί στην παράταξή μας.
Παράλληλα, με μία εύκολη αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να διαπιστώσει τα κάτωθι και παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

«Λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώνονται από την πανδημία του κορωνοϊού και μετά από αίτημα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου κατά τη χθεσινή του τηλε -συνεδρίαση, ακολουθώντας την οδηγία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη αποφάσισε:
την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προτάσεων στην Πρόσκληση  «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ-2019» του Ταμείου, συνολικού ύψους 55 εκατ. ευρώ, μέχρι τις 26 Ιουνίου 2020.
Σκοπός της παράτασης είναι να εξασφαλίσουν όλοι οι Δήμοι της χώρας την αναγκαία χρονική διευκόλυνση ώστε να υποβάλουν ώριμες προτάσεις για ένταξη στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ».
Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα ξεκίνησε στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και αρχική καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων ήταν η 8η Μαΐου 2020.
Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι μετά τη λήξη της πρόσκλησης θα ακολουθήσει δεύτερη με τους ίδιους όρους όπως προβλέπεται στο Οδηγό Διαχείρισης του Χρηματοδοτικού Προγράμματος.
Οι δικαιούχοι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποια από τις δύο προσκλήσεις θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους, ανάλογα με τον βαθμό ωριμότητας των αντίστοιχων μελετών. Επισημαίνεται ότι κάθε δικαιούχος δήμος θα μπορεί να υποβάλλει πρόταση σε μόνο μία εκ των δύο προσκλήσεων.»

Συνεπώς, την Πέμπτη ζητήσατε από Δημοτικούς Συμβούλους να εγκρίνουν μία μελέτη που δεν είχαν δει, μία μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας ενώ είχατε όλη την άνεση του χρόνου από τις 2 Δεκεμβρίου να την προετοιμάσετε και να την φέρετε προς ψήφιση. Παράλληλα είχατε και την εναλλακτική να επιλέξετε την Β΄ φάση.

Αυτή η συμπεριφορά σας συνιστά έναν ωμό πολιτικό εκβιασμό και πολύ απέχει από την αναζήτηση ευρύτερων συναινέσεων που θα πρέπει να είναι το επιδιωκόμενο.
Στους επιπόλαιους χειρισμούς σας που καταβυθίζουν την πολιτική ζωή του τόπου και τελικά ψάχνουν για θύματα που θα τους μετακυλήσουν την ευθύνη, θα μας βρείτε απέναντι.

Κωνσταντίνος Ζερβός
Αλκιβιάδης Δρίτσας
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

28/6/2020

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn