Συνεργασία ΟΖΟΝ & Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, για την προστασία των παράκτιων περιοχών σε Κορινθιακό και Αργοσαρωνικό

0
60
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σάββατο 20 Ιουνίου η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης συμμετείχαν στην εκδήλωση υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των τοπικών τμημάτων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στις Περιφερειακές Ενότητες που περικλείονται από τον Κορινθιακό και Σαρωνικό κόλπο και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΟΖΟΝ, στο Δημοτικό Θέατρο στην Κόρινθο.

Ο σκοπός του πρωτοκόλλου είναι η προστασία των παράκτιων περιοχών στον Κορινθιακό και Αργοσαρωνικό́ κόλπο.

Στο χαιρετισμό́ τους αμφότεροι, στη διαπίστωση πως οι δράσεις και της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΟΖΟΝ αλλά και της εθελοντικής Ένωσης Αστυνομικών είναι ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα τους συνεχάρησαν και τοποθετήθηκαν σε κάποιες επισημάνσεις περιβαλλοντικών θεμάτων όπου προέκυψαν.

Τέλος, ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντας για την εθελοντική́ προσφορά́ και τη συνεχή προσπάθεια στην καθαριότητα των ακτών της Πελοποννήσου με άριστα αποτελέσματα.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια όπως και σε όλες τις ενέργειες που προφυλάσσουν το φυσικό́ μας πλούτο και το περιβάλλον.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn