Εσείς είπατε χρόνια πολλά στον πατέρα σας;

0
75
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Hμέρα του Πατέρα, ή όπως έχει επικρατήσει να την λέμε «γιορτή του πατέρα», είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου. Πώς προέκυψε, όμως, και ποιος την καθιέρωσε επίσημα;

Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως (σ.σ. και στην Ελλάδα), αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει.

Η πρώτη γνωστή ιστορικά περίπτωση οργανωμένου εορτασμού της Ημέρας του Πατέρα έλαβε χώρα στο Φέαρμοντ της Δυτικής Βιρτζίνιας των Ηνωμένων Πολιτειών στις 5 Ιουλίου 1908.

Στις σύγχρονες Δυτικές κοινωνίες ο ρόλος του πατέρα είναι καθοριστικός στην σωστή λειτουργία της οικογένειας και την ανάπτυξη των παιδιών μέσα σε αυτήν. Στις μέρες μας η παρουσία του πλέον δεν περιορίζεται στο ρόλο του «κουβαλητή», αλλά και σε αυτόν του συζύγου εργαζόμενης μητέρας που βοηθά στις δουλειές του σπιτιού και την επιμέλεια των παιδιών.

Με αφορμή την σημερινή γιορτή διαλέξαμε ένα ποίημα του Γιάννη Βαρβέρη με τίτλο: «Ο πατέρας δεν πίνει στους ουρανούς»

«Χθες είδα πάλι στον ύπνο μου τον πατέρα. Καθόμασταν οι δυο μας σ’ ένα τραπέζι με καρό τραπεζομάντιλο. Κάποιος μας έφερε δυο ποτηράκια και κρασί.
– Είσαι καλά; Του λέω.
– Καλά, καλά, και μου ‘πιασε το χέρι.
– Άντε, στην υγειά σου, είπε. Σήκωσε το ποτήρι, τσούγκρισε και το άφησε πάνω στο τραπέζι.
– Δεν πίνεις; Ρώτησα.
– Εσύ να πιεις,απάντησε. Εγώ δε θέλω να ξεχάσω»

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn