Σύριζα Κορινθίας: Καταδικάζουμε την εργοδοτική βία

0
48
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πριν από λίγες μέρες μας γνωστοποιήθηκε μια καταγγελία εργοδοτικής βίας στην πόλη της Κορίνθου. Πρώην ανασφάλιστος εργαζόμενος σε εταιρία εστίασης στο κέντρο της πόλης προέβη, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με συνεντεύξεις του σε τοπικά μέσα, στην περιγραφή περιστατικού ξυλοδαρμού του από τον ιδιοκτήτη της σε δημόσια θέα και υπό το βλέμμα αρκετών μαρτύρων. Παρότι πρόκειται για την πρώτη καταγγελία τέτοιου περιστατικού στην Κόρινθο, αυτή φαίνεται πως αποτελεί συνέχεια εργοδοτικών πρακτικών και ανάλογων περιστατικών σε άλλες πόλεις της χώρας.

Ο Σύριζα Κορίνθου καταδικάζει αυτού του τύπου τις συμπεριφορές και ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και την επιβολή των προβλεπόμενων από τον νόμο κυρώσεων, με την αυστηρότητα που προσιδιάζει σε φαινόμενα όπως αυτό, αν και εφόσον αποδειχτούν τα καταγγελλόμενα γεγονότα ως πραγματικά και πραγματοποιηθέντα. Στο πλαίσιο αυτό χαιρετίζουμε την άμεση αντίδραση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου.

Τέλος δεν μπορούμε παρά να θυμίσουμε πως μία από τις πρώτες κυβερνητικές πράξεις της ΝΔ υπήρξε η υποβάθμιση και αποδυνάμωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, η δράση του οποίου είχε ενισχυθεί σημαντικά κατά την διακυβέρνηση του Σύριζα, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την εργοδοτική αυθαιρεσία και την ανασφάλιστη εργασία. Αναρωτιόμαστε για τις προθέσεις της κυβέρνησης και για την πραγματική της βούληση να προστατέψει τον εργαζόμενο, από την στιγμή που κυβερνητική πρακτική, αποτελεί η αποδυνάμωση των ελεγκτικών μηχανισμών και η μείωση των προστίμων, για ανάλογες και άλλες παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Κορινθίας, ιδιαίτερα αυτούς που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα σε κλάδους και επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν την απειλή της ανασφάλιστης εργασίας και της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, όπως είναι ο κλάδος των διανομέων, να οργανωθούν στα σωματεία τους ή να συστήσουν νέα όπου αυτά δεν υπάρχουν, ως την μόνη απάντηση απέναντι στην κυβερνητική αδιαφορία για την προστασία των δικαιωμάτων τους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn