Ούλοφ Πάλμε: Λύνεται το μυστήριο της δολοφονίας του 34 χρόνια μετά

0
87
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Olaf Palme Prime Minister of Sweden Murdered in Stockholm 1986 Sweden / Mono Print

«Τίτλους τέλους» στην υπόθεση δολοφονίας του Ούλοφ Πάλμε επιχειρεί να βάλει ο εισαγγελέας Κρίστερ Πίτερσον, που από το 2017 προσπαθεί να εξιχνιάσει την πλέον πολύκροτη δολοφονία στην ιστορία της χώρας.

Ο Σουηδός πρωθυπουργός Ούλοφ Πάλμε δολοφονήθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 28 Φεβρουαρίου 1986, κι ενώ επέστρεφε από τον κινηματογράφο στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγο και τον γιο του.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά, οι Σουηδοί περιμένουν πλέον τον εισαγγελέα Πίτερσον να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνάς του και να μάθουν επιτέλους ποιος σκότωσε τον τότε πρωθυπουργό.

Η αποτυχία εξιχνίασης της υπόθεσης, παρά το μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία της χώρας, προκαλεί επί σειρά ετών ανησυχία σε μία χώρα, η οποία υπερηφανεύεται για την δεκτικότητα και την ανοχή της.
«Είναι μια ανοιχτή πληγή για την Σουηδία το ότι δεν γνωρίζουμε τι συνέβη», είπε τον Φεβρουάριο ο πρωθυπουργός Στέφαν Λέβεν.

Η ανάθεση της έρευνας στον Πίτερσεν δεν σήμαινε σχεδόν τίποτα για τους Σουηδούς, καθώς δεν ανέμεναν ότι θα υπάρξει πρόοδος. Ωστόσο, ο εισαγγελλέας είχε εκφράσει τον Φεβρουάριο την ελπίδα να διαλευκανθεί η υπόθεση. Μάλιστα είχε πει ότι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της έρευνας παρότι πιθανόν να μην ασκούνταν δίωξη, ένα σχόλιο που θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο δράστης είναι νεκρός.
Το σχόλιό του είχε επικεντρώσει την προσοχή σε έναν ύποπτο, έναν γραφίστα γνωστό ως «Skandia-man», ο οποίος βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και πέθανε το 2000. Η πρώην σύζυγος του ανθρώπου αυτού είχε δηλώσει το 2018 στην εφημερίδα Aftonbladet πεπεισμένη ότι δεν ήταν εκείνος ο δολοφόνος.  Το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο σοσιαλδημοκράτης Πάλμε διετέλεσε πρωθυπουργός από το 1969 ως το 1976 και από το 1982 ως το 1986. Κάποιοι τον θεωρούν αρχιτέκτονα της σύγχρονης Σουηδίας, αλλά οι συντηρητικοί απεχθάνονταν τις αντι-αποικιακές του απόψεις και την κριτική του εις βάρος των ΗΠΑ.
Η δολοφονία του σε ηλικία 59 ετών είχε προκαλέσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας, καμία εκ των οποίων δεν αποδείχτηκε αληθής.

Η αστυνομία κατηγορήθηκε ευρέως ότι απέτυχε στην αρχική έρευνα. Το 1989 είχε κριθεί ένοχος για την δολοφονία του ένας μικροεγκληματίας αλλά άσκησε έφεση και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Το 2004 πέθανε.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn