Συνάντηση Εμπορικών συλλόγων με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του την Τετάρτη 3 Ιουνίου με τους προέδρους των εμπορικών συλλόγων του νομού με στόχο την όλο και αυξανόμενη ανάπτυξης των δήμων της Κορινθίας.

Βαδίζοντας σε δύο κατευθύνσεις, την άμεση προβολή της ΠΕ Κορινθίας ως εσωτερικός τουριστικός προορισμός με κύρια μέσα επίτευξης τα social media και τα ΜΜΕ Αθηνών και μεγάλων πόλεων και τη διεκδίκηση δράσεων και προγραμμάτων ενίσχυσης των μικρών
επιχειρήσεων που κατ ουσία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής αρχικά και μεταγενέστερα εθνικής οικονομίας.

Μέρος της συζήτησης ήταν έργα ανάπτυξης όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου, ο βιολογικός Αγίων Θεοδώρων, η αναβάθμιση της εικόνας του Ισθμού στηρίζοντας και εκεί τις μικρές επιχειρήσεις, το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο με συντήρηση
– διαγράμμιση από πόλεις παραλιακού μετώπου Κιάτο – Στυμφαλία, Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα (χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας), Δερβένι – Ροζενά – Ζάχολη – Τρίκαλα καθώς και η παλαιά σιδηροδρομική γραμμή από Κόρινθο έως Δερβένι όπου μετά την παραχώρηση στην Περιφέρεια από την ΓΑΙΑΟΣΕ προκειμένου στη δημιουργία ενός οικολογικού έργου με μονοπάτια πεζοπορίας, ποδηλατοδρομίες και καθαρά πράσινη ανάπτυξη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων κ.κ Παγώνης Βασίλης Ε.Σ. Κιάτου, Καραχοντζίτης Απόστολος Ε.Σ. Νεμέας, Τσάκωνας Ευάγγελος Ε.Σ. Βραχατίου και οι κυρίες Αναστασία Λάμπου και Ανδριάνα Κουρουκλή των Εμπορικών Συλλόγων Ξυλοκάστρου και Λουτρακίου αντίστοιχα.

Ο κ. Γκιολής μεταξύ άλλων τόνισε την άψογη συνεργασία μεταξύ τους προκειμένου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας να βρίσκει πρόσφορο έδαφος εργασίας θέλησης και προσφοράς και αντίστοιχα οι πρόεδροι των συλλόγων, στήριξη στην ΠΕ Κορινθίας με κοινό σκοπό την ανάπτυξη του νομού Κορινθίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn