Χάρις Αλεξίου: Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά… Είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό (video)

0
76
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας, η σπουδαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα της στο τραγούδι, έπειτα από 50 χρόνια.

Η καλλιτέχνης εξομολογήθηκε  στην εκπομπή «Η κατάλληλη ώρα» του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΤ, ότι είναι μια απόφαση προσωπική που ήρθε με φυσικό τρόπο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρυσι το καλοκαίρι, είναι μια μπαλάντα που μπόρεσα να πω, αλλά δε «ακούει» η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό».

«Μπορεί κι εγώ να τη σαμποτάρισα τη φωνή μου. Όταν κατάλαβα ότι δεν αποδίδει πια όπως παλιά, μπορεί να της «έσκαψα» λίγο παραπάνω το έδαφος. Αρνήθηκα να κάνω μαθήματα, αλλά είπα πως ας πάρει μια φυσική φθορά όπως υπάρχει σε όλα τα πράγματα… Είπα, μην είσαι τώρα ένα νούμερο που βγαίνει και προσπαθεί να φτάσει τη νότα… Σεβάσου αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα».

Τέλος, η ερμηνεύτρια έκλεισε λέγοντας: «Θέλω να δεχθώ τον εαυτό μου όπως είναι τώρα. Νοιώθω χορτάτη, έχω χορτάσει από ωραία πράγματα, από επιβεβαίωση, από επιβράβευση. Αγαπώ τα περισσότερα απ’ όσα έχω κάνει. Αισθάνομαι όμορφα για τους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στη ζωή μου ακόμη κι αν δεν ζω μαζί τους πια, αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί».

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn