Επαφές του Π. Νίκα με φορείς της Π.Ε. Κορινθίας

0
95
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σειρά σημαντικών ζητημάτων της Π.Ε. Κορινθίας αποτέλεσαν το αντικείμενο σειράς συσκέψεων που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε στο Διοικητήριο της Π.Ε. στην Κόρινθο, την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Η πρώτη από τις συσκέψεις αφορούσε το θέμα του αναδασμού 7.000 στρεμμάτων στην περιοχή της Αρχαίας Φενεού, του Πανοράματος και του Ματίου και σε αυτή συμμετείχαν οι μελετητές του έργου, στελέχη από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες καθώς και ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος.

Από τον περιφερειάρχη δόθηκαν οδηγίες για την άμεση συγκρότηση των απαιτούμενων επιτροπών, που πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 10 Ιουνίου, με τον Π. Νίκα να σημειώνει ότι η Περιφέρεια θα καταβάλει όλα τα χρήματα που απαιτούνται για τα έργα υποδομής τα οποία θα υποδειχθούν από την σχετική μελέτη αυτού του σημαντικού για την ορεινή Κορινθία έργου.

Ακολούθησε σύσκεψη για Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) Κορινθίας, ο προϋπολογισμός της οποίας με την υπερδέσμευση, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, μπορεί να φθάσει τα 19.000.000 ευρώ.

Από αυτά, τα 3 εκατομμύρια μαζί με το ποσοστό της υπερδέσμευσης προορίζονται για παρεμβάσεις και έργα κοινωνικού χαρακτήρα, ως προς τα οποία ο Π. Νίκας συνέστησε να δοθεί προτεραιότητα στην υποστήριξη των αμεα και στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια, μαζί με το ποσοστό της υπερδέσμευσης, προορίζεται για έργα υποδομών, στα οποία ο περιφερειάρχης κάλεσε να δοθεί προτεραιότητα σε έργα αναβάθμισης του επαρχιακού οδικού δικτύου και σε έργα πολιτισμού.

Ο περιφερειάρχης -παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή, των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Χάρη Βυτινιώτη και Αθηνάς Κόρκα, δημάρχων και αντιδημάρχων δήμων της Κορινθίας, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών, όπως οι προϊστάμενος των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων της έδρας και της Π.Ε. Κορινθίας Γιώργος Μουταφίδης και Νίκος Λούτας αντίστοιχα- σημείωσε ότι οι πιστώσεις θα μοιραστούν ισομερώς και τόνισε ότι είναι αναγκαίο να διαπιστωθούν ποια έργα είναι ώριμα μελετητικά και ποια μπορούν να έχουν γρήγορα ώριμες μελέτες.

“Οι δήμοι θα κάνουν εισηγήσεις και η Περιφέρεια θα αποφασίσει με πνεύμα δικαιοσύνης και αντικειμενικότητας” κατέληξε ο Π. Νίκας, ο οποίος στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κόρινθο υπέγραψε και συμβάσεις διαφόρων έργων, κυρίως αντιπλημμυρικών έργων προϋπολιογισμού 80.000 ευρώ τα οποία αφορούν καθαρισμούς σε ρέματα στην περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn