Στην λίστα του Fortune Greece, η εταιρία Bewise του Μ.Μακρυγιάννη

0
309
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

To FORTUNE είναι ο ηγέτης της επιχειρηματικής δημοσιογραφίας παγκοσμίως, με κυκλοφορία άνω του ενός εκατομμυρίου εντύπων και σχεδόν 5 εκατομμύρια αναγνώστες.

Στην Ελλάδα το Fortune Greece ξεκίνησε το 2013 την κατάρτιση λίστας που περιλαμβάνει τις 40 πρώτες νεοφυείς επιχειρήσεις στην χώρα από νέους μέχρι 40 ετών #40UNDER40. Στην 27η θέση της λίστας για το 2020, φιγουράρει ο Κορίνθιος επιχειρηματίας Μενέλαος Μακρυγιάννης με την εταιρία του https://www.bewise.gr/

Πρόκειται για εταιρεία Πληροφορικής, που αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, έχει παραδώσει 280 έργα σε 162 πελάτες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο άνοιξε γραφείο στην Κύπρο εξυπηρετώντας τις ανάγκες εταιρειών σε Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μέσα σε ενάμιση χρόνο λειτουργίας πέτυχε εντυπωσιακή αύξηση οικονομικών μεγεθών, επέκταση στο εξωτερικό και ανάληψη σημαντικών έργων σε διεθνές επίπεδο. Αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους solution providers της αγοράς από Microsoft, Cisco και για υπηρεσίες CyberSecurity.

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn