Άραβες επιχειρηματίες χτίζουν Νέα χώρα στη Μύκονο

0
85
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Ναι» είπε το Συμβούλιο της Επικρατείας στην υλοποίηση ξενοδοχειακής επένδυσης 50,85 εκατ. ευρώ στην αδόμητη περιοχή Καραπέτης της Ανω Μεράς Μυκόνου, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου και χωρίζει τις γνωστές παραλίες Ελιά και Καλό Λιβάδι, ενώ την ίδια στιγμή είναι σε εκκρεμότητα τέσσερις ακόμη ανάλογες επενδυτικές προτάσεις για το Νησί των Ανέμων.

Η ξενοδοχειακή επένδυση (πέντε αστέρων) γίνεται από την αραβικών συμφερόντων κοινοπραξία ΑGC Equity Partners, με την κωδική ονομασία «The Mykonos Project», μέσω της εταιρείας Blue Iris Α.Ε. Σύμφωνα με επιχειρηματικούς κύκλους, το σχήμα της AGC Equity Partners στηρίζεται σε δύο ισχυρά funds του Αμπού Ντάμπι και του Κουβέιτ, αλλά και σε ισχυρές οικογένειες της Μέσης Ανατολής. Η εν λόγω εταιρεία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2013, όταν αγόρασε αντί περίπου 600 εκατ. ευρώ τον «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

ο επενδυτικό project για την Ανω Μερά αφορά την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 192 κλινών με συνοδευτικές εγκαταστάσεις άθλησης, αίθουσες ευεξίας (spa), πισίνα, τελεφερίκ, υπαίθριο θέατρο, εμπορικά καταστήματα, kids club, ελληνικό καφενείο, ταβέρνα, εστιατόρια, μικρό παρεκκλήσι, μαρίνα σκαφών 300 τ.μ., κ.λπ., σε μια έκταση 60,324 στρεμμάτων, η οποία μάλιστα δεν έχει ακόμη οδική πρόσβαση. Ειδικότερα, προβλέπεται να κατασκευαστούν 65 κατοικίες ενός δωματίου επιφάνειας 45-50 τ.μ., 15 κατοικίες των 70 τ.μ., 9 κατοικίες δύο δωματίων των 100 τ.μ., 5 κατοικίες δύο δωματίων των 130 τ.μ. και μία βίλα 160 τ.μ.

Η σύνδεση των δωματίων μεταξύ τους, αλλά και με τους άλλους χώρους (εστιατόρια, κ.λπ.), θα είναι αντίστοιχη με εκείνη της Χώρας της Μυκόνου, δηλαδή θα γίνεται μέσα από μικρά σοκάκια, κατασκευασμένα από πέτρινες πλάκες, από τα οποία θα διέρχονται πεζοί και μικρά ηλεκτροκίνητα οχήματα, ενώ ένας μεγαλύτερος δρόμος θα καταλήγει στη μαρίνα.

πηγή:https://www.protothema.gr/

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn