Ίλον Μασκ: Πώς με ένα tweet “κατακρήμνισε” τη μετοχή της Tesla

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Βουτιά έκανε την Παρασκευή στη Wall Street η τιμή της μετοχής της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Inc, έπειτα από σειρά αναρτήσεων στο Twitter που προκάλεσαν προβληματισμό από πλευράς του επικεφαλής της, του Ίλον Μασκ: στη μία από αυτές, χαρακτήριζε την τιμή της μετοχής «πολύ υψηλή». Η μετοχή της Tesla έκλεισε με απώλειες 10,3% ενώ υποχωρούσε έως και 13% κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Από τις αρχές του έτους έχει καταγράψει άνοδο άνω του 65%.

Η κεφαλαιοποίηση του ομίλου Tesla, που ιδρύθηκε το 2003, είναι περίπου η διπλάσια αυτής των General Motors, Ford και Fiat Chrysler μαζί, παρόλο που αυτές οι αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν εκατομμύρια αυτοκίνητα κάθε χρόνο. «Η τιμή της μετοχής της Tesla είναι πολύ υψηλή», έκρινε ο Μασκ μέσω Twitter, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ανάρτησή του πιθανόν θα προσελκύσει την προσοχή των εποπτικών αρχών, της αμερικανικής επιτροπής κεφαλαιαγοράς (SEC), η οποία είναι πολύ αυστηρή σε ότι αφορά τη δημοσιοποίηση πληροφοριών ή κρίσεων που επηρεάζουν την πορεία του χρηματιστηρίου. Εξάλλου ανακάλεσε στη μνήμη πολλών άλλο μήνυμα του Μασκ, το 2018, για την πιθανή έξοδο της Tesla από το χρηματιστήριο. Εκείνη η ανάρτηση είχε προκαλέσει ομηρικό μπραντεφέρ μεταξύ του επικεφαλής της εταιρίας και της SEC, μια διαμάχη που τερματίστηκε με τη συμφωνία για την αποχώρηση του Μασκ από την θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn