Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Living in a Ghost Town» («Ζώντας σε μία Πόλη-Φάντασμα») video

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι Rolling Stones μόλις κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, κάνοντας εκατομμύρια θαυμαστές τους χαρούμενους! Με τον πολύ επίκαιρο τίτλο «Living in a Ghost Town» («Ζώντας σε μία Πόλη-Φάντασμα») το θρυλικό συγκρότημα αποφάσισε να δώσει το δικό του μήνυμα για την καραντίνα, με ένα τραγούδι που είχαν γράψει εδώ και ένα χρόνο.

Σε συνέντευξη του, ο Mick Jagger δήλωσε ότι αυτό το -περιέργως- επίκαιρο τραγούδι, γράφτηκε πέρσι από τον ίδιο και τον  Keith Richards «Δεν γράφτηκε για την σημερινή κατάσταση, αλλά ναι είναι περίεργο» είπε. «Γράφτηκε για ένα μέρος που ήταν γεμάτο ζωή, αλλά τώρα είναι άδειο, στερημένο από αυτή. Έπαιζα την κιθάρα μου και το έγραψα πολύ γρήγορα, σε περίπου 10 λεπτά.»

Βέβαια, άλλαξε μερικούς από τους στίχους, για να αντιπροσωπεύει καλύτερα την σημερινή εποχή. «Είχαμε την ιδέα με τον Keith να το κυκλοφορήσουμε τώρα, αλλά του είπα ότι πρέπει να το ξαναγράψω!» δήλωσε ο θρύλος της ροκ. «Μερικοί στίχοι δεν ταίριαζαν και άλλοι ήταν λίγο περίεργοι ή υπερβολικά σκοτεινοί. Έτσι, το ξαναέγραψα λίγο, όχι πολύ όμως. Μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο.»

Ακούστε το εδώ:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn